Gå til sidens hovedinnhold

– Vi tar sikte på at dette blir en av julens største begivenheter

Artikkelen er over 3 år gammel

Mathias Sønvisen Moe & co. slår på stortromma før julefreden senker seg i Alta.

De siste årene har Sønvisen Moe og B. R. A arrangert Førjulsfezten på City Scene. Førjulsarrangementet har vært utsolgt i to av de tre årene det har eksistert. Derfor flytter de nå førjulsfesten til Finnmarkssalen på Scandic i Alta. I tillegg til å flytte det populær arrangementet så har festarrangøren booket to meget populære artister.

– Vi tar sikte på at dette blir en av julens største begivenheter, kun slått av julaften. Totalt har artistene over 150 millioner avspillinger som de har generert på latterlig kort tid, opplyser styreleder i B. R. A, Mathias Sønvisen Moe i en pressemelding.

 

Artistene som har blitt streamet 150 millioner ganger er Sjur og JCY.

– Den bergensbaserte produsenten og DJ-en Sjur har posisjonert seg selv som en av de mest spennende nykommerne fra Norge. Fra å ha startet som DJ i Bergen i 2009 har SJUR gått fra å gjøre lokale klubbjobber, til å gi ut sine første remikser på Soundcloud i 2014 og senere gi ut offisielle remikser for blant annet Pitbull, Seeb og James Arthur, skriver Sønvisen Moe om artisten som har blitt streamet 62 millioner ganger på Spotify.

 

JCY er en norsk produsent-trio satt sammen av Patrick «Patski Love» Hauge, Chris «Stallion» Welsh og Alexander «RykkinnFella» Austheim. I 2016 signerte den Førjulsfezten-aktuelle trioen med Warner Music Norway og slapp sin debut «Your Way (feat. Cal)».

– Foruten å ha en felles begeistring for sneakers, studionerding og tørr humor kan JCY by på enestående lidenskap og forståelse for populærmusikk, skriver Mathias Sønvisen Moe videre i pressemeldingen om det populære førjulsarrangementet.

Kommentarer til denne saken