Det skjer mye i Finnmark i påskeuka, og på ifinnmark.no kan man få med seg mye av det som skjer. Blant annet kan man få med seg all action på stadioncrossen i Karasjok på Påskeaften live på ifinnmark.no. Nyhetsredaktør, Tor Kjetil Kristoffersen, er veldig godt fornøyd med at man kan tilby leserne ulike påsketradisjoner i fylket.

– Vi skal i år streame scootercross fra Karasjok og en påskegudstjeneste ifra Porsanger i påska. Så det er mye man kan få med seg på ifinnmark.no i år, forteller nyhetsredaktøren.

I tillegg står også sesongåpningen i 2. divisjon for herrer på programmet på 2. påskedag. Kampen mellom Alta IF og Follo sendes direkte på ifinnmark.no klokken 18.00.

Det er journalister på jobb i både vest- og østfylket hver dag i påska. Dermed vil leserne på ifinnmark.no kunne holde seg oppdatert om hva som skjer i hele Finnmark i påskeuka.

– Folk kan følge med på ifinnmark.no hele påska. Vi har en journalist på jobb i både Øst- og Vest-Finnmark hver dag, samt at våre frontsjefer oppdaterer nettet hele påsken gjennom, opplyser Kristoffersen.

– Så ta gjerne kontakt med oss om dere har tips om ting som skjer i påska. Tips kan sendes til tips@ifinnmark.no, legger nyhetsredaktøren til.