iFinnmark nærmer seg 7000 følgere på Instagram. Nå går vi for 8000!

MANGE FØLGERE: Dette er noen få av mange bilder som er tagget med #ifinnmark. Kolasj.

MANGE FØLGERE: Dette er noen få av mange bilder som er tagget med #ifinnmark. Kolasj. Foto:

Av

Vi vil trekke ut en heldig vinner blant alle våre følgere, når neste mål er nådd. Kanskje får DU en overraskelse i posten.

DEL

Hver eneste dag deler mange av leserne våre bilder med oss på emneknaggen #ifinnmark. I karusellen over kan du se et utvalg av bildene vi har fått den siste tiden.

Vi er så takknemlige over å få ta del i deres hverdager! Veldig mange deler gode opplevelser fra alt det Finnmark har å by på hva gjelder natur og frisk luft. På denne siden ser vi mange gode eksempler på det, og innslagene kommer fra hele fylket. De siste dagene har vært ekstra varme og solfylte, noe også dere har delt med oss. Det er veldig gøy å se! Vi får stadig inn både flere bilder, og flere følgere. Nå har dere snart blitt til 7000, og det er vi veldig glad for. Vi stopper likevel ikke der, og nå er et nytt mål satt; vi skal nå 8000 følgere! I tillegg skal vi feire veksten med en spennende trekning når vi har nådd 7000 følgere!

Vil du være med?

Dersom du har lyst til å dele dine opplevelser med oss, blir vi glad for hvert eneste bilde som får emneknaggen #ifinnmark. Og ikke minst blir vi glad dersom du følger oss på Instagram. I skrivende stund er det 6948 personer som gjør nettopp dét. Vi nærmer oss med andre ord med stormskritt mot 7000. Nå blir neste mål 8000, og vil vil trekke ut én heldig vinner blant alle våre følgere når tallet bikker 7000 følgere.

Da er det bare å ønske god deling, og lykke til!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken