– Dette er noe vi er veldig stolt over å kunne presentere. Dette betyr at vi skal satse enda hardere på byen vår. Hammerfest har alltid vært viktig for Finnmark Dagblad siden starten i 1913. Som hammerfesting er jeg glad for å kunne være med å gi våre lesere enda flere saker fra vårt nærområde, sier Trond Ivar Lunga som er nyhetsleder for satsingen i Hammerfest.

Her finner du nettsiden!

Størst i Finnmark

– Leserne våre kan forvente flere nyhetssaker fra Hammerfest. For oss er det spesielt viktig å speile folkelivet i byen. Vi kommer til å følge med hva som skjer i politikken, næringslivet, kulturlivet og på sportsfronten. Vårt mål er også å lage sterke menneskehistorier som rører folks hjerte. Folket i Hammerfest vil først og fremst få et mye større volum av saker fra byen. Vi har store forventninger til denne satsingen, og håper å fortsatt engasjere leserne våre, sier Lunga.

Følg åpningen av Mitt Hammerfest direkte her fra klokka 08:30!

Statsministeren åpner offisielt

– Vi er veldig glade for at statsminister Erna Solberg ville foreta den offisielle åpningen av det vi håper og tror vil bli den absolutt foretrukne portalene for nyheter for Hammerfestinger, både fastboende og fraflyttede, sier ansvarlig redaktør for iFinnmark og Finnmark Dagblad, Geir Håkonsund.

– Og så er det samtidig viktig å presisere at vi naturligvis også skal holde oppe et like godt trykk på nyhetsdekningen i resten av Finnmark, som vi har hatt igjennom hele rekordåret 2020. sier han.

Mitt Hammerfest, iFinnmark og Finnmark Dagblad eies av Amedia.