iFinnmark deler nyhetssaker, og flotte bilder fra Finnmark delt av følgerne. Totalt er 14300 bilder delt på Instagram med emnetaggen #iFinnmark. Både det og alle de 6000 følgerne er iFinnmark svært takknemlige for!

Når iFinnmark, på Instagram, når milepælene sine, sender vi en overraskelse til en av de siste 1000 følgerne. Som sagt, er det Bente Spersøy, som vant denne runden.

– Jeg ble litt overrumplet. Det var bare tilfeldig at jeg fulgte brukeren, men dette var veldig koselig, sier hun sjokkert.

- Veldig artig

Bente begynte å følge kontoen i går, etter å ha sett det hun beskriver som fine bilder. Til vanlig leser hun også nettavisa.

– Det er helt sykt. Jeg fikk jo nesten sjokk! Det er veldig artig, og jeg må si tusen hjertelig takk, sier hun.

I skrivende stund har iFinnmark 6022 følgere på brukeren. Ansvarlig redaktør Geir Håkonsund i Finnmark Dagblad og iFinnmark sier Instagram er et viktig medium for avisen.

– Instagram er en viktig kanal for oss for å holde oss oppdatert på hva leserne og følgerne våre er opptatt av. Her kan vi ha en mer direkte dialog med publikummet vårt og kommunisere hva vi jobber med på en litt annen måte enn på papir og nett.

Del dine bilder

– Det er veldig gøy å se at vi på rekordtid har hatt 25 % vekst i antall følgere. Nå går vi for å bli det største mediehuset i Finnmark på Instagram. Og om følgerne våre har ideer og tips til saker de gjerne ser mer av, håper vi de sier ifra, fortsetter han.

Du kan også dele dine opplevelser og bilder på emneknaggen #iFinnmark på Instagram.

iFinnmarks neste mål er 7000 følgere, og vi håper dere blir med på reisen videre.