«I dag går 1 av 10 på tom mage hver eneste dag på skolen i Vadsø»

Vadsø barneskole

Vadsø barneskole Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Skolemat er noe som må bli prioritert!

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jeg ønsker å ta opp en sak som betyr ganske mye for Arbeiderpartiet ved det kommende valget, nemlig skolemat. I dag går 1 av 10 på tom mage hver eneste dag på skolen i Vadsø, det vil si at det er 10 % av elever som ikke har mulighet til å ha med seg mat hjemmefra på skolen. Norge er en av verdens aller rikeste land men, vi er 1 av 2 land i Europa som ikke tilbyr et gratis måltid på skolen. Dette er statistikker vi ikke liker å sammenligne oss med.

Den sittende regjeringa mener de har gjort mye for den norske skolen, det er jeg sterkt uenig i. Å velge å avskilte 4000 fantastiske lærere og prioritere 26 tusen millioner i skattekutt til Norges aller, aller rikeste fremfor å bruke det på skole er i min mening ikke slik en skaper en god skole.

Med Arbeiderpartiet i førersete i Vadsø skal vi sikre at ingen elever skal gå sulten på skolen, at døra hos helsesøster alltid skal stå åpen og at yrkesfagene får et velfortjent løft. For det er slik vi skal vi skape den beste skolen i Vadsø.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken