Næringslivsdagen er et samarbeid mellom Finnmark Dagblad, Hammerfest Næringsforening, Hammerfest kommune og Sparebank1 Nord-Norge.

Næringslivsprisen på 25.000 kroner, fra Sparebank1 Nord-Norge, overrekkes vinnerne under den årlige Næringslivsdagen som blir arrangert onsdag 1. juni klokka 11.00. I tillegg deles også serviceprisen ut av Hammerfest kommune.

I 2017 vant Morten dame- og herrefrisør AS næringslivsprisen, mens Finnmark Kjøtt AS vant serviceprisen.

I 2018 vant Rørlegger Berntsen næringslivsprisen, mens No. 19 fikk serviceprisen.

I 2019 vant CM Jeans næringslivsprisen, mens Beaivi fikk serviceprisen.

I 2020 vant Monter Bloch næringslivsprisen, mens Brygga Mathus vant serviceprisen.

Dette er formålet med prisene

Næringslivsprisen

Formålet er å gi anerkjennelse til bedrifter med pågangsmot, kreativitet og godt entreprenørskap i Hammerfestregionen. Prisen deles ut årlig på «Næringslivsdagen» i midten av februar, og gjelder for både tidligere og foregående år. «Bedrifter med pågangsmot, kreativitet og godt entreprenørskap som har utmerket seg spesielt i foregående år». Ved vurdering av kandidater til prisen skal følgende vektlegges: innovasjonskraft, vekstpotensial, ringvirkning for samfunnet. Bedriften må ha eksistert i minst tre år, og ha godkjent regnskap.

Serviceprisen

Formålet er å gi anerkjennelse til en bedrift yter service på en god måte! Vurderes ut fra følgende: det er en bedrift som alltid leverer det kunden ønsker eller over forventning, det er en bedrift som alltid finner løsninger til beste for kunden.

SISTE FRIST FOR NOMINERING AV KANDIDATER ER 17. MAI 2022 KL. 23.59.