Torleif (39) blir ny finansdirektør i Hurtigruten

Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Torleif Ernstsen (39) blir ny finansdirektør i Hurtigruten.

DEL

Ernstsen tar over stillingen som finansdirektør etter Asta Lassesen (35), som har hatt jobben siden 2011. Rett før helgen meldte selskapet at Asta Lassesen er ansatt som ny kommersiell direktør.

Ernstsen er siviløkonom med spesialisering i finans og statsautorisert revisor. Han jobber i dag som direktør i corporate finance-avdelingen ved Carnegies Oslo-kontor.

Konsernsjef Daniel Skjeldam melder i en pressemelding at Hurtigruten er svært fornøyd med at Ernstsen nå blir en del av selskapets toppledelse.

- Torleif har jobbet med Hurtigruten i ulike roller siden 2007, blant annet som rådgiver for TDR Capital under kjøpet av selskapet. Det er en stor fordel for oss å få en ny finansdirektør som er så godt kjent med selskapet og vår finansielle struktur. Jeg gleder meg til å få Torleif om bord, sier Skjeldam i meldingen gjengitt av Nord24.

Ernstsen begynner i Hurtigruten om tre uker, 1. februar. I mellomtiden skal Lassesen ha begge stillingene.

- Etter å ha jobbet med Hurtigruten gjennom flere år, har jeg blitt veldig imponert over selskapets sterke finansielle og operasjonelle utvikling. Jeg ser fram til å mønstre på laget som skal fortsette å styrke Hurtigrutens posisjon langs norskekysten, som verdensledende på ekspedisjonsseilinger i arktiske og antarktiske strøk, og til nye spennende destinasjoner, sier Ernstsen, i pressemeldingen.

Artikkeltags