Gå til sidens hovedinnhold

Høstsprell skriver festivalhistorie

Artikkelen er over 4 år gammel

Høstfestivalen til Stig Anton Eliassen er utsolgt, og mange jakter billetter på sosiale medier.

Fredag klokken 19.30 åpner dørene for den 11. utgaven av Høstsprell. Festivalen på Kvenvikmoen har heller aldri hatt et større påtrykk enn foran årets arrangement. Festivalsjef Stig Anton Eliassen solgte de siste festivalpassene på fredagsformiddag, og det har aldri skjedd før.

– Det er første gangen vi har solgt alle billettene, og det tyder på at vi har gjort en god jobb når alle billettene er utsolgt. Vi som arrangør jobber jo for å selge ut festivalen, forteller en fornøyd Eliassen.

Stort påtrykk

Torsdagskveld gikk Stig Anton Eliassen ut på Facebook og ba folk slutte å ta kontakt med han for å få tak i billetter, for innboksen hans var full. Han har også registrert at mange jakter billetter til hans festival på sosiale medier.

– Det går billetter på svartebørs, men det kan også være billetter som folk selger på grunn av sykdom og andre årsaker, opplyser festivalsjefen.

I tillegg til festivalpassene, så er også campen fullbooket på Kvenvikmoen.

– Den har vært fullbooket i en måned, og de første gjestene begynte å komme på torsdag, forteller Eliassen.

Det folk vil ha

Det er 850 festivalpass som er solgt til festivalen hvor Vassendgutane topper plakaten på fredag, mens Lothepus er hovedattraksjon på lørdag.

– Det tyder jo på at dette er noe folk vil ha, og Lothepus skal ha stor ære for at det ble utsolgt på lørdag. Han er veldig populær nå, sier festivalsjefen om artisten som ble allemannseie etter seieren på Farmen – Kjendis.

 

Blir ikke større

Selv om alle billettene er solgt foran årets festival, så har ikke Stig Anton Eliassen & co. planer om å bli større.

– Vi skal ikke bli større. Denne festivalen er helt perfekt for oss størrelsesmessing, og det skal være en koselig festival, forteller Høstsprell-sjefen.

Kommentarer til denne saken