Her smalt det for den eldre sjåføren. Nå har politiet beslaglagt førerkortet

PÅKJØRT: En bil skulle ta en usving i krysset Kautokeinoveien/Øvre Alta. En annen bil kom fra siden og traff bilen. Ingen skal være alvorlig skadd i hendelsen.

PÅKJØRT: En bil skulle ta en usving i krysset Kautokeinoveien/Øvre Alta. En annen bil kom fra siden og traff bilen. Ingen skal være alvorlig skadd i hendelsen. Foto:

Brannvesenet melder på Twitter at de rykker ut til en ulykke langs E45 i Alta. Politiet opplyser at en bil skal ha kjørt inn i en annen bil. Det er ikke store personskader i ulykken.

DEL

Ulykken skal ha skjedd i nærheten av Bossekop i Alta, melder 110-sentralen i Finnmark. Sammenstøtet skjedde i krysset Kautokeinoveien/Øvre Alta.

– Det er snakk om to personbiler som kjørte etter hverandre. Den som kjørte først, bestemte seg for å ta en u-sving, som er helt lovlig i det krysset. Da skal bilen bak ha kommet inn i siden på denne bilen. Føreren er i 80-årene og førerkortet hans er beslaglagt, sier Tarjei Leinan Mathisen ved politiets operasjonssentral.

Det er små skader på bilene, men de står til hinder for trafikken slik at det ene kjørefeltet nå er stengt.

– Vi dirigerer trafikken på stedet frem til bergingsbil kommer fram, sier Mathisen.

FRAKTES BORT: Ett kjørefelt var stengt etter ulykken, men bilene fraktes nå vekk, og veien åpner snart for fullt opp for trafikk.

FRAKTES BORT: Ett kjørefelt var stengt etter ulykken, men bilene fraktes nå vekk, og veien åpner snart for fullt opp for trafikk. Foto:

Det er totalt tre personer som ble involvert i ulykken. I bilen som ble truffet av sjåføren i 80-årene satt det to personer, begge i 50-årene. Ingen av de involverte skal ha blitt hardt skadet, men mannen i 80-årene skal undersøkes for smerter i ryggen, opplyser politiet.

Da iFinnmarks reporter er på stedet like over klokken 12, er bilene i ferd med å fraktes fra stedet.

Artikkeltags