Heller ikke denne valgkampen har unngått nedrakking og drittkasting fra et Ap som frykter et SP i medvind.

Det er liksom ikke måte på hvor elendig verden vil bli dersom en stemmer på et SP som vil at folk skal kunne få lov til å bo der de vil. Et Ap som er blitt en «rævedilter» til Høyre som ikke vil at vi skal bestå som egen kommune, ikke vil at vi skal bestå som eget fylke og som i sin store kjærlighet til EU helst ser at landet vårt styres fra Europa.

Et AP som er i "fritt fall" og som håper på et rødgrønt alternativ ved neste stortingsvalg. Det må nok røkes mange fredspiper innen det skjer.Jeg hadde håpet at dette kommune- og fylkestingsvalget ville handle mer om et fremtidig samarbeid partiene i mellom, om felles løsninger på de store utfordringer vi har foran oss.

Om hvordan vi skal møte fremtiden som «herre i eget hus» og ikke som leilendinger. Men det ble ikke slik. I stedet for å fortelle oss velgere hvilken politikk AP - spesielt i Måsøy - vil føre, står de også i denne valgkampen på stands og i pressen og rakker ned på alle andre.

Trist er det. Det skal i alle fall bli spennende å se hvem som samarbeider med hvem etter valget. Jeg gleder meg til valgkampen er over og over Senterpartiets fremgang.