Hektisk natt for politiet: Fyll, festing og villmannskjøring

Artikkelen er over 1 år gammel

Det har vært nok å ta tak i natt til søndag.

DEL

Politiet har hatt en hektisk natt til søndag. Her er noe av det som har skjedd natt til søndag 20. oktober:

Alta

Klokken 00.15 ble en UTV stanset i Alta. Fører tilsnakket av politiet grunnet kjøringen hans i sentrum. Føreren var en gutt i tenårene.

Klokken 03.00: To tilfeller av personer som forsøkte å komme seg inn på utested med falsk id kort. I begge tilfellene ble id kortet beslaglagt av vaktene og overlevert politiet. Politiet oppretter sak i begge tilfellene.

Klokken 04.30: Politiet har vært på tre forskjellige adresser og stanset private fester som har vært til sjenanse for naboer.

Klokken 23.30: Politiet har vært både i Alta og Hammerfest på privat adresse for å stanse høylytt bråk. Begge stedene er det blitt muntlig pålegg av politiet.

Båtsfjord

Klokken 23.45: En beruset mann i 20-årene settes i arrest. Grunnen er at vedkommende har vært utagerende på et privat arrangement. Ingen sak opprettes.

Lebesby

Klokken 00.30: Mannlig, utenlandsk fører av en personbil ble stoppet av politiet i Skjånes. Blåste positivt i alkometeret. Tatt med til blodprøvetaking i Kjøllefjord. Sak opprettes.

Hammerfest

Klokken 01.30: To menn kjørt til bopel. Begge hadde inntatt for meget alkohol på byen slik at føttene ikke lystret dem. Mennene var i 30-årene.

Klokken 02.00: En gutt på 16 år anmeldes for å ha oppgitt falsk personalia til politiet. Vedkommende forsøkte å komme seg inn på utested i Hammerfest. Bortvist fra sentrum og anmeldes av politiet.

Klokken 02.25: Beruset mann i 20-årene bortvist fra sentrum grunnet beruselse. Bedt om å ta beina fatt og finne veien hjem.

Klokken 03.00: En beruset mann i 20 årene satt i arrest grunnet hans oppførsel på utested. Utagerende overfor vakter på stedet. Sak opprettes overfor vedkommende

Porsanger

Klokken 03.15: Politiet har bortvist en beruset mann utenfor et utested i Lakselv. Vedkommende laget bråk på stedet. Bedt om å ta føttene fatt på hjemveien.

Kirkenes

Klokken 01.30: En mann i 30-årene var utagerende på et privat arrangement i Jarfjord. Politiet til stedet. Mannen hentet og satt i arrest i Kirkenes. Sak opprettes ikke.

Klokken 02.15: To berusede menn i 20-årene var i krangel utenfor et utested. Den ene person etterkom pålegget som ble gitt av politiet om å gå hjem. Den andre var utagerende overfor patruljen. Tatt med til stasjonen og satt i arrest. Sak opprettes.

Klokken 03.05: En bil stoppet med sotede ruter. Fører har fått pålegg tidligere om å fjerne filmen fra rutene. Dette har han ikke etterkommet. Saken anmeldes.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken