Hylles som helter i Italia

Fylte pallen i Italia: Odd Harald Kjeldsberg, John Arild Svendsen og Fred Johansen.

Fylte pallen i Italia: Odd Harald Kjeldsberg, John Arild Svendsen og Fred Johansen. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Blant 500 deltakere fylte trekløveret fra Hammerfest seierspallen under verdensmesterskapet i taekwondo denne helgen.

DEL

I løpet av mesterskapet, i den byen Lignano Salvadore ved den italienske riviera fredag, lørdag og søndag lot ikke John Arild Svendsen, Odd Harald Kjeldsberg og Fred Johansen særlig mange andre slippe til på seierspallen.

Fred Johansen reiser hjem med gull i sparring veteran tungvekt, gull i omvendt knivhånd (knusing av treplanker) og bronse i sparring. Odd Harald Kjeldsberg reiser hjem med gull i vanlig knivhånd og sølv i sparring. Men John Arild Svendsen reiser hjem med gull i sparring og gull i mønster.

– Jeg må være ærlig å si at vi føler oss litt som helter når vi opplever at "alle" vil bli tatt bilder av sammen med oss og sånn. Visst er det artig. John Arild selvfølgelig er godt kjent i miljøet og har vært helt lenge, men nå begynner folk å hilse på meg også, så her koser vi oss bare, sier Fred Johansen på telefon fra hotellet hvor gjengen fra Hammerfest skal til å nyte en bedre lunsj.

– V gjort unna alle konkurransene, så nå kan vi bare slappe av før vi starter hjemover i morgen, sier Johansen.

De tre taekwondo-mesterne har brukt verdensmesterskapet i Italia som oppvarming til et større verdensmesterskap i England i juli.

– I verdensmesterskapet i England deltar det 3.000. Det er det vi nå har begynt oppladningen til.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken