Gå til sidens hovedinnhold

Her sørger over 70 dugnadsånder for at fotballbanen er snøfri til 16. mai-derbyet

Artikkelen er over 4 år gammel

Indrefjord, HIF/Stein og Hammerfest FK tok i et tak for å sikre lokalderby på 16. mai.

Store snømengder på kunstgressbanen i Rypefjord har skapt ekstra hodebry for fotball-lagene i Hammerfest i sesongstarten. Det har ikke kunnet blitt spilt noen 11-erkamper så langt denne sesongen, men denne uken gikk HFK, Indrefjord IL og HIF/Stein sammen om en felles dugnad for å få banen spilleklar.

LES OGSÅ:  Da tråkkemaskinen gikk gjennom isen, måtte årets første seriekamp utsettes

Over 70 ildsjeler bidro til at banen nå er spilleklar til lokalderbyet mellom HFK og Indrefjord IL i 4. divisjon på 16. mai.

– Kjempeflott fellesdugnad mellom Indrefjord IL, Hammerfest FK og HIF/Stein Fotball på Breidablikk stadion i ettermiddag. 75 personer pluss, møtte opp for å være med for å hjelpe til slik at det blir 16. mai-kamp mellom Indrefjord IL og Hammerfest FK, skriver HIF/Stein på sin Facebook-side etter den store dugnadsøkten.

LES OGSÅ: HFKs nye styreleder vil gjenskape stoltheten i byen: – Det er lite som skaper så mye engasjement som fotball (+)

LES OGSÅ: – På en god dag tror jeg vi kan slå alle

– Steike godt jobbet

Dugnadsansvarlig i Indrefjord IL, Ola Johanessen, er også svært imponert over dugnadsinnsatsen fra Hammerfest-lagene.

– Steike godt jobbet av fotballagene i Hammerfest for å få banen klar for fotballsesongen 2017! Spillere, trenere, styremedlemmer, frivillige og barn var med fikk vekk restene fra Kong Vinters noe lange opphold i Finnmark. Ca 80 stk. totalt bidro for å gjøre Breidablikk snø- og isfri, skriver Johanessen på Indrefjord ILs Facebook-side.

LES OGSÅ: HFK klare for seriestart: – Vi skal springe dem i senk

– 16. mai kl. 19:00 spilles første kamp og det ikke noen hvem som helst som møtes. Indrefjord IL tar imot nabo og byrival Hammerfest FK til 16. mai-fest på Breidablikk Stadion, reklamerer han videre.

 

 

Kommentarer til denne saken