iFinnmark beklager feil i omtale av Fresh

FEIL I OMTALE: iFinnmark beklager faktafeil i omtale av Fresh i Hammerfest.

FEIL I OMTALE: iFinnmark beklager faktafeil i omtale av Fresh i Hammerfest. Foto:

Mennene bak Fresh i Hammerfest føler seg urettferdig behandlet. iFinnmark-redaktør beklager at det har kommet faktafeil i artikkel.

DEL

– Vi har drevet uten hendelser i over 1,5 år og jobbet hardt med restauranten og utelivet, så kommer denne omtalen som er veldig urettferdig.

Det sier Per Harald Aronsen. Han er styreleder Fresh bar & restaurant i Hammerfest. Det tidligere utestedet har vært omtalt på iFinnmark den siste tiden etter flere forhåndsvarsler om prikker fra kommunen etter hendelser i jula.

BAKGRUNN: Utestedet har fått varsel om prikker – hevder varsler lyver om hva som skjedde natt til 1. juledag

Nytt konsept

Videre sier han at Fresh bar & restaurant AS kun har to prikker tildelt nå, og at disse prikkene foreldes om kort tid. Når det gjelder de forhåndsvarslede prikkene har Fresh bestridt to av forhåndsvarslene og er uenig i uttalelsene som iFinnmark har omtalt.

Omtalen på iFinnmark reagerer han og daglig leder Marius Heitmann sterkt på.

– Vi har et helt nytt konsept, selv om vi har beholdt varemerket. Det er 20 års aldersgrense på Fresh, og ikke 18 og 20 år som det var på gamle Fresh. Sakene gjelder ikke det nye stedet, sier Aronsen.

LES OGSÅ: Krever endring

Siden åpningen har vi jobbet målrettet for å vise at vi er et sted der voksne folk kan komme å hygge seg med god mat og drikke, både på dagtid og kveldstid.

Som kjent flyttet Fresh 14. desember fra Storgata og inn i Sjøgata hvor Ellens Kafé holdt til tidligere.

LES OGSÅ: Investerer to millioner kroner i utested her: – Vi har lenge siklet etter byens beste lokale

iFinnmark beklager

Ansvarlig redaktør i iFinnmark, Arne Reginiussen, beklager.

– Vi ble først nylig kjent med de sterke reaksjonene fra Fresh. Vi har gått igjennom hele vår omtale av saken, og beklager at vi i en bildetekst og overskrift skrev at Fresh var tildelt 11 prikker. Det korrekte er at Fresh kun er tildelt to prikker, og øvrige prikker er kun forhåndsvarslet. Dette sto det i brødteksten i saken, men det var ikke i samsvar med overskrift og bildetekst. Vi er også gjort kjent med at Fresh har bestridt disse og at sakene ikke er ferdig behandlet, sier han.

– Vi beklager selvfølgelig på det sterkeste at det ble gitt et feilaktig bilde i saken gjennom dette, avslutter ansvarlig redaktør i iFinnmark, Arne Reginiussen.

Artikkeltags