Her kommer det seks baners bowling

BOWLING: I den ene halvdelen av Lekeland skal det bli bowlingbane.

BOWLING: I den ene halvdelen av Lekeland skal det bli bowlingbane. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Ildsjelene sammen igjen: Lover en av Norges mest moderne bowlingbaner i Hammerfest.

DEL

I den ene halvdelen av lokalene til Lekeland som nå er lagt ut for salg, skal det allerede i mars 2018 være klart for å bowle.

LES OGSÅ: Selger Lekeland ut av byen

"Initiativtakerne til bowlingprosjektet jobber på dugnad og er noen av de samme som sist jobbet for dette prosjektet; Tommy Niska (til daglig i Niskaprosjekt), Kjartan Mikalsen (til daglig i Pro Barents) og Gudrun Rollefsen (til daglig i Barents Naturgass). I tillegg har Mikael Iversen, Reklamehuset Nord, bidratt med opplegg og gjennomføring av markedsføringsaktiviteter i sluttfasen." heter det i en pressemelding fra dugnadsgjengen.

Vil skape trivsel

Utgangspunktet for initiativet er et ønske om å skape økt aktivitet og trivsel i Hammerfest.

– Vi tror det er et betydelig marked for lavterskel aktiviteter, som kan benyttes av nærmest av hele befolkningen både Familier, unge, eldre, studenter, bedrifter, organiserte og uorganiserte. Et bowlingtilbud har vært etterspurt i mange år. I forretningsplanen har vi gjort en beregning på antall brukere i ulike årsklasser og ser at det bør være et realistisk marked for dette, sier ildsjelene og fortsetter: 

– Konseptet i dag er langt mer moderne og effektivt enn det var for noen år siden. Vi legger opp til 6 baner og enkel servering. Anlegget vil være åpent hver dag, primært fra rundt klokka tre på ettermiddagen til klokka elleve på kvelden. Det planlegges et serveringsområde av høy standard i tillegg til banene, det vil gjøre det attraktivt for bedrifter å holde sosiale arrangement. Det vil bli plass hvor folk møter hverandre og kan hygge seg, selv om man ikke bowler.

2,3 millioner

Investeringene blir ifølge dugnadsgjengen er på 2,3 millioner kroner. Dette inkludere nye baner, innredning, møbler og annet utstyr.

– For å realisere prosjektet må vi ha på plass 300.000 kroner i forhåndssalg av bedriftspakker. Vi håper at bedriftene i Hammerfest vil slutte opp om det nye tilbudet for økt bolyst. I tillegg er Hammerfest kommune søkt om tilskudd som er nødvendig for å kunne realisere prosjektet, sier Tommy Niska, Kjartan Mikalsen og Gudrun Rollevsen.

Artikkeltags