Gratulerer til alle båtsfjordinger

GRATULERER: Ap-politierne Geir Ove Bakken (t.v.) og Runar Sjåstad gratulerer ordfører Geir Knutsen (midten)

GRATULERER: Ap-politierne Geir Ove Bakken (t.v.) og Runar Sjåstad gratulerer ordfører Geir Knutsen (midten)

Av

Båtsfjord – fiskerihovedstaden i nord.

DEL

MeningerGratulerer til alle båtsfjordinger. Åpningen av ny fiskerihavn med landstrøm onsdag 21. august viser at Båtsfjord fortjener statusen som Fiskerihovedstaden i nord.

Båtsfjord er en framtidsrettet kommune som legger til viktigste næringer, fiskerinæringen. Infrastrukturinvesteringer til nærmere 170 millioner kroner de siste sju-åtte årene betyr svært mye for næringsutviklingen.

Båtsfjord kommune ved ordfører Geir Knutsen og havnevesen er usedvanlig flink til å samarbeide med Kystverket, Samferdselsdepartementet, Fiskeridepartementet, Enova, og Finnmark fylkeskommunen for å realisere prosjekt. Det krever klokskap og samarbeidsevner med mange aktører involvert. Og ikke minst, evnen til å skaffe midler til havneformål, hvor det er svært mange «om beinet».

Areal og infrastruktur for et nytt foredlingsanlegg for hvitfisk i verdensklasse ligger klart. Landstrøm, nytt foredlingsanlegg, vindkraft og det grønne skiftet realiseres i fiskerihovedstaden Båtsfjord.

Investeringene i Båtsfjord gir arbeid og inntekt til folk. En inntekt til å leve av og å kunne bo godt i vårt vakre fylke.

Båtsfjordinger, dokker bor i en god kommune og skal være stolt over å ha en politisk ledelse som har gjennomføringskraft og får mye til.

Gratulerer med ny fiskerihavn med landstrøm.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags