Disse vil revansjere tapet mot Alta

TENKER UTVIKLING: Bjørnevatn ILs J14-lag skal gi Alta IF kamp om finaleplassen i kretsmesterskapet i Øksfjord på lørdag.

TENKER UTVIKLING: Bjørnevatn ILs J14-lag skal gi Alta IF kamp om finaleplassen i kretsmesterskapet i Øksfjord på lørdag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Dag Helmer Mathisen & co. kommer til Øksfjord for å spille fotball.

DEL

Bjørnevatn IL skal forsvare Øst-Finnmarks ære på jentesiden i småjenteklassen i Øksfjord lørdag. Laget som ledes av Dag Helmer Mathisen møter Alta IF 1 i semifinalen, og det var et lag de tapte 5–0 mot i sluttspillet i Altaturneringen. Det er en kamp og et resultatet de vil revansjere på lørdag.

– Vi har møtt dette Alta IF-laget før, og de fikk vi storbank av i Altaturneringa. Da ble vi ordentlig rundspilt. Nå vil vi vise oss fra en bedre side, og vi håper at de undervurderer oss litt. Da kan alt skje, sier Mathisen.

Eget spill

Selv om Bjørnevatn møter en tøff motstander, så har ikke den tidligere Alta IF-spilleren tenkt å tilpasse seg motstanderens kampplan på lørdag.

– Vi har et ønske om å spille fotball, og vil bygge opp spillet bakfra. Noen ganger lykkes vi, mens andre ganger gjør vi det ikke, forteller Bjørnevatn-treneren, som ikke hadde forventninger om å bli vinne deres avdeling i øst.

– Vi hadde ikke sett for oss at vi kom til å vinne serien, for vi var ikke favoritter til å vinne serien. Så vi overrasket oss selv.

– Fin miks

Det er 13 spillere som utgjør Bjørnevatn-troppen. Av de 13 spillerne er fem spillere 2003-spillere, mens resten er født i 2004. I år har de eldste spillerne i troppen vært gode læremestre for de yngste, og der har bidratt til at laget er blitt bedre og bedre utover sesongen.

– Det er en sammensveiset gjeng, som har hatt et fint år sammen, forteller Mathisen, som mange andre trenere under sluttspillet i Øksfjord legger vekt på det sosiale rundt laget.

– Vi har ikke råd til å miste noen, og vi har en fin miks av spillere i troppen som ønsker å spille fotball.

Artikkeltags