Litt før klokken 08:30 rykket nødetatene ut til en trafikkulykke utenfor Lakselv. Ulykken skal ha skjedd på E6 en drøy mil fra Lakselv i retning Porsangmoen, det vil si sør for Lakselv.

Det skal kun ha vært ett kjøretøy involvert i ulykken, opplyser politiet.

– Meldingen vi har fått er at bilen har gått rundt og at det skal være ganske store ødeleggelser på den, lød første melding iFinnmark fikk fra politiet.

I tillegg til ambulanse, brannvesen og politi er også en legebil fra 330-skvadronen sendt til skadestedet.

På ulykkesstedet får iFinnmark opplyst at føreren av bilen, en mann, skal ha vært alene i bilen da ulykken skjedde. Det skal ifølge ikke ha vært noen øyenvitner til selve ulykken.

– Bilen har først kjørt ut på venstresiden av veien. Den har så havnet opp på veien igjen, og rullet rundt. Sjåføren av bilen er slynget ut, og ble funnet utenfor bilen, opplyser politiets innsatsleder Freddy Olaussen til iFinnmark.

Bilen skal ha kjørt i retning fra Lakselv og mot Porsangmoen/Karasjok da ulykken skjedde. Bilen skal for øvrig også være en norskregistrert bil.

Veien var en periode helt stengt som følge av ulykken. Noe kø skal da ha bygd seg opp på hver side av ulykkesstedet.

Klokken 09:02 forlot ambulanse og legebil stedet, ifølge iFinnmarks reporter på stedet. Den skadde ble deretter fraktet ned til Banak, der et SAR Queen redningshelikopter ventet på å fly den skadde til UNN i Tromsø.

Klokken 09:08 ble ett kjørefelt åpnet slik at trafikken kunne begynne å passere. Ti minutter senere meldte politiet at veien var gjenåpnet.