Flere tilfeller av vold på fest: – Klarer ikke å ta vare på seg selv

DEL

Natt til søndag ble en natt med høy promille for mange. Politiet har gjennom kvelden og natten fått en del klager på høylytt festing. I flere tilfeller har politiet vært nødt til å gripe inn og avslutte festene, men i noen av tilfellene fikk festene fortsette med lovnad om å dempe lydnivået.

Flere ganger har politiet også måtte rykke ut til utested og privatfester for å håndtere pågående voldshendelser.

Pågrepet i Karasjok

Tidlig søndag morgen rykket politiet ut til en bolig i Karasjok. Nøyaktig hva som har hendt, er uklart for politiet. En mann i slutten av 20-årene er pågrepet av politiet.

– Vi har tatt med en person. Han sitter i arrest fordi han er så beruset at han ikke klarer å ta vare på seg selv, sier politiets operasjonsleder i Finnmark politidistrikt Ann Rigmor Søderholm.

Vold i Sør-Varanger

Tidligere på natten, klokken 03:36, fikk politiet melding om en ordensforstyrrelse i en bolig på Hesseng i Sør-Varanger kommune. Angivelig har det blitt utøvd vold på stedet.

– Der er det alkohol med i bildet. Det har vært noe mellom to menn der den en mener han er utsatt for vold og vil anmelde det. En mann i 20-årene er mistenkt i saken, leser operasjonslederen opp av politiloggen.

Slåssing i Kjøllefjord

Også i Kjøllefjord oppsto det en opphetet situasjon i en bolig. Politiet rykket ut etter melding om slåssing mellom to menn i 20- og 30-årene.

Ingen av partene hadde behov for legebehandling. Festen ble avsluttet og partene ble gitt pålegg om forlate stedet, melder politiet på Twitter.

Slåssing i Hammerfest

Samme natt oppsto det slåssing på et utested i Hammerfest. En mann i 20-årene er mistenkt i saken.

– Den mistenkte ble innbrakt etter politiloven fordi han var beruset og ute av stand til å ta vare på seg selv, sier Ann Rigmor Søderholm.

Mannen satt i avhør søndag morgen.

Fyll i Hammerfest

Samme natt ble en annen mann i 20-årene bortvist fra et sentrum av Hammerfest for å ha laget bråk ved et utested.

Tidligere ble også en mann i 40-årene bortvist fra Hammerfest sentrum grunnet beruselse og dårlig oppførsel. Denne mannen ville ikke lytte til politiets pålegg og dukket opp i bybildet ved en senere anledning. Det førte til at han fikk ei natt drukkenskapsarresten.Artikkeltags