Flere forfall til Team Finnmark mot Alta: Se hvilke spillere som blir med

2018: Her er spillerne på Alta IF og Team Finnmark etter kampen i 2018.

2018: Her er spillerne på Alta IF og Team Finnmark etter kampen i 2018. Foto:

Søndag møtes Team Finnmark og Alta IF i nok en showkamp i Finnmarkshallen. Nå er også troppen til Team Finnmark klar.

DEL

FINNMARK: Etter at klubbene i 4. divisjon og Norild i 3. divisjon nominerte sine spillere til Team Finnmark, så ble en tropp med 18 spillere stemt fram på iFinnmark.no.

Totalt ble det avgitt 2,566 stemmer på spillerne.

Etter det har Andreas Markussen i Alta IF hatt jobben med å avklare om alle de 18 blir med. Det blir de ikke.

– Vi har fått noen forfall, blant annet så skal Norild-spillerne på en såkalt bottur den helga, og kan ikke være med, sier Markussen til iFinnmark.

Kort fortalt er det en tur finansiert av de interne bøtene som spillerne har betalt til egen kasse i løpet av sesongen for feil de har gjort.

Troppen

Her er troppen på 18 spillere som skal møte Alta IF søndag:

  • Keepere: Aleksandar Spale Spasic, Porsanger IL, Christian Osakwe, Kirkenes IF.
  • Backer: Viktor Hansen, Porsanger IL, Asgeir Martinsen, Sørøy Glimt, og Lasse Johnsen, Honningsvåg Turn & IF.
  • Midtstoppere: Vegard Samuelsen, HIF/Stein, Petter Sørli, Porsanger IL, Arve Lorentsen Lyngedal, Bossekop UL.
  • Midtbanespillere: John Rikard Mienna, Kirkenes IF, Brian Rognli Kravik, Alta IF 2, Vebjørn Atle Skorpen og Rickard Ellingsen, Tverrelvdalen IL, og Mads Petter Utsi Porsanger IL.
  • Kantspillere: Audun Grønbech Bednarczyk, Kirkenes IF, Gabriel Åkesson, Alta IF 2, og Simen Berntsen Stødle, Tverrelvdalen IL.
  • Spisser: Brage Andreassen, Kirkenes IF, og Pål Even Heggelund, Tverrelvdalen IL.

Disse har meldt forfall fra den opprinnelige troppen som ble stemt fram: Alexander Svendsen og Thomas Bjørgve, HIF/Stein, Andreas Sende Hansen, Andreas Rushfeldt og Joakim Roska Persen, Norild.

Leder laget

Lagledere er tidligere trener for Hammerfest Fotballklubb, Ulf Rønquist, og Porsanger-trener Ole Marcus Balto.

– Jeg er utrolig godt fornøyd med årets tropp. Det er en veldig spennende tropp, med spillere fra mange forskjellige lag. Det ser ut som en tropp med tempo og temperament, så det skal bli moro å sette dette sammen til et lag, sier Rønquist til iFinnmark.

– Vi skal jobbe seriøst for at vi skal gjennomføre en god match. Guttene bør være på tå, ellers blir det ikke mye spilletid, sier han.

– Det blir også veldig moro å få jobbe med Ole Marcus i forbindelse med denne kampen. Om det skulle bli uenigheter, så har han nok rett på siste ord, da han gjennom sesongen har vunnet internkampen mellom HIF/Stein og Porsanger.

– Det er også veldig bra at Alta IF og iFinnmark bruker fotballen til å jobbe for en god sak. Personlig har jeg en far som har kreft og er veldig syk, så da er det godt å kunne bidra i en slik symbolsk kamp, sier Ulf Rønquist.

Overskuddet fra kampen går nemlig til Kreftforeningen.

Artikkeltags