Scene Finnmark leverer tradisjonen tro Finnmarksløpets LiveScene. Om en knapp måned braker det løs igjen. Det vil holdes gratis utekonserter flere steder i fylket.

– Vi er stolte over å kunne presentere et knallsterkt konsertprogram med Margaret Berger og Elle Márjá Eira i spissen. På denne folkefesten langs Finnmarksløpet vil også noen utvalgte lokale artister stå på scenen, skriver Scene Finnmark i en pressemelding.

LES OGSÅ: Midt i det tøffe hundeløpet stoppet Jim-Ove for å hjelpe konkurrenten. Det fikk han belønning for

Idol-stjerne

Margaret Berger er for tiden høyaktuell gjennom både «Hver gang vi møtes» på TV2 og den nye NRK-serien «Muitte mu – Husk meg». Berger ble for alvor kjent da hun tok seg helt til Idol-finalen på TV2 i 2004, og senere har hun høstet gode kritikker for sine album, som har inneholdt flere hits både i Norge og internasjonalt. I 2013 deltok hun i Eurovision Song Contest med låten «I Feed You My Love», som endte på en solid 4. plass og gjorde stor internasjonal suksess, står det i programomtalen til Finnmarksløpets LiveScene.

 

Debutalbum

Elle Márjá Eira har hevdet seg som en av Sápmis fremste liveartister. Det musikalske uttrykket er i skjæringspunktet mellom joik, elektronika og world music. Hennes mektige stemme har gitt henne strålende kritikker både i Norge og i utlandet. Hun hylles for sine visuelle og gripende konserter, og i 2017 slippes hennes etterlengtede debutalbum, står det i programomtalen om finnmarksartisten.

Program

Søndag: 12.03 kl. 16:00 – Tana, Elva Hotell

Mandag: 13.03 kl. 19:00 – Varangerbotn, Varanger Museum

Tirsdag:   14.03 kl. 17:00 – Kirkenes, torget

Torsdag: 16.03 kl. 19:00 – Karasjok, Samelandssenteret

Fredag:    17.03 kl. 11:00 – Alta, sentrum