Mange ble hedret etter Finnmarksløpet

Ole-Johnny Myhrvold fra Team Komplett Fritid fikk prisen for beste handler og ble møtt med stående applaus.

Ole-Johnny Myhrvold fra Team Komplett Fritid fikk prisen for beste handler og ble møtt med stående applaus. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Vinneren av handlerprisen hyllet sjekkpunktene på banketten.

DEL

Tradisjontro ble mange av de som gjør Finnmarksløpet mulg hedret på avslutningsbanketten. I år har det vært et ekstremt hardt løp både på kjørere og for arrangøren. I år gikk Frivilligprisen til Nina Karin Skogen fra sjekkpunkt Kirkenes. Ole-Johnny Myhrvold fra Team Komplett Fritid fikk prisen for beste handler og ble møtt med stående applaus i salen. Kjøreren på Komplett Fritid er Lars Monsen.

Neiden fikk prisen for beste sjekkpunkt under årets løp, men de sjekkpunktansvarlige var ikke på banketten, for å motta prisen. Ole-Johnny Myrvold hadde uansett skrevet noen ord om hva som gjør Neiden til årets sjekkpunkt og hvordan det er å komme til sjekkpunktene langs Finnmarksløpets rute.

– Når jeg kommer til et sjekkpunkt blir jeg møtt med blide ungdommer som jobber frivillig for Finnmarksløpet. De gjør en fabelaktig jobb og jeg blir full av beundring der de står og småhutrer, men smiler, klokken tre om natta når vi kommer. Da får jeg bare så lyst å til å gi dem noen oppmuntrende ord. Det er så mange flotte mennesker man treffer under løpet. Det være seg, frivillige, handlere og hundekjørere samt hyggelig betjening på de ulike kafeene på sjekkpunktene. Jeg blir bare så glad og oppmuntret av å møte disse flott menneskene. Jeg vil til slutt sende en hilsen til jentene på kafeen i bedehuset i Varangerbotn. Ikke bare lager de Finnmarksløpets beste mat og kaker, de fyrte til og med opp i lavvoen for meg slik at jeg kunne få sove noen timer. En flott gjeng!

Ellers fikk Arnt Ola Skjerve prisen den for mest uheldige hundekjøreren, ettersom han måtte gi seg på grunn av mageproblemer.

Banketten var uten tvil en suksess i år. Folk hygget seg, og artistene glimret alle sammen, melder Finnmarksløpet etter vinterens vakreste eventyr.

Artikkeltags