Første sjanger ut i årets Stjernekamp er stadionrock. Her har Bilal Saab valgt seg Aerosmith-låta «I Don't Want To Miss a Thing». Han skal synge som nummer sju.

Se hele lista over artister, sanger og rekkefølge lenger ned i saken.

Store forhåpninger

Av spillselskapet Betsson blir Bilal Saab utpekt som en av de aller største favorittene til å vinne hele konkurransen.

– Saab er definitivt en av deltakerne vi har størst forhåpninger til. Han er ikke det mest profilerte navnet i årets utgave, men det trenger ikke nødvendigvis være en ulempe. Vi har tidligere år sett seg at det kan være lønnsomt å komme inn i en utfordrerposisjon, forteller Carl-Henrik Tuwezen, markedssjef i Betsson, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Egentlig skulle Bilal (20) søke høyere utdanning til høsten. Nå er han Finnmarks håp i Stjernekamp: – Det tøffeste blir dansingen (+)

På spillselskapets oddslister er NorthKid-vokalisten deltakeren med nest lavest odds. Oddsen er satt til 4,75. Det tilsvarer en seierssjanse på like over tjue prosent.

Finnmarkingene er veldig patriotiske

Det er Wig Wam-vokalist Åge Sten Nilsen som er favoritten til å vinne. Oddsen på østfoldsrockeren er satt til 3,75.

– Saab har en veldig bra stemme, som vi tror kan passe til flere sjangre. Det er klart det kan bli utfordringer i sjangere som opera og klassisk, men kommer han seg gjennom de programmene, mener vi finnmarkingen vil kunne gå hele veien, forklarer Tuwezen, før han fortsetter:

– Så er det en annen x-faktor som også spiller inn. Finnmarkingene er veldig patriotiske og gode på å støtte opp om sine egne. Det så vi et tydelig eksempel på da Ella Marie Hætta Isaksen vant i fjor. Hun var aldri den største favoritten, men hadde fantastisk støtte fra Finnmark, og gikk til slutt helt til topps. Får Saab noe av den samme støtten vil det være en kjempefordel, men vi vurderer likevel at Åge Sten Nilsen skal bli vanskelig å slå. Han har tidligere gått til topps i både «Melodi Grand Prix» og «Det store korslaget», så vi vet han er en stor publikumsfavoritt. I tillegg er også han en fantastisk vokalist og strålende underholder, men kanskje kan Saab ta innersvingen på storfavoritten, avslutter Tuwezen.

LES OGSÅ Stjernekamp-Saab på hjemmebane i Sørvær (+)

Rekkefølge og låter lørdag 24. august:

1. Beate Lech: You're the Voice (John Farnham)

2. Sondre Mulongo Nystrøm: Dancing In the Dark (Bruce Springsteen)

3. Hanne Sørvaag: Go Your Own Way (Fleetwood Mac)

4. Adrian Jørgensen: Numb (Linkin Park)

5. Kari Gjærum: Alone (Heart)

6. Anette Amelia Hoff Larsen: Livin' On A Prayer (Bon Jovi)

7. Bilal Saab: I Don't Want To Miss a Thing (Aerosmith)

8. Kim Rysstad: I Was Made For Lovin' You (Kiss)

9. Andrea Santiago: Still Loving You (Scorpions)

10. Åge Sten Nilsen: One Vision (Queen)

Stjernekamp har vært NRKs flaggskip på lørdager hver høst siden 2012 og går inn i sin åttende sesong.

Publikums stemmer avgjør hvilke deltakere som må forlate konkurransen hver uke. I første program er det ingen som ryker ut, men stemmene tas med videre og legges til stemmene i program 2. Da er det MGP som er kveldens tema.