I NATT: Par kranglet så høylytt at naboene ikke fikk sove

Artikkelen er over 1 år gammel

Par kranglet i både øst og vest, mens andre skal ha slåss på fest.

DEL

Dette skjedde natt til søndag, ifølge politiet i Finnmark:

VADSØ 00:36: Melding om feststøy i Ytrebyen. Stilt og rolig når politiet passerer kort tid etter.

KIRKENES 00:37: Melding om overstadig beruset person utenfor et utested i Kirkenes. Blir tatt hånd om av venner når politiet kommer til stede.

VADSØ 02:18: Melding om en konflikt mellom et par på et utested. Det hele ordnet seg og paret tok kveld.

ALTA 02:21: Melding om feststøy fra en privat adresse i Bossekop. Politiet var på stedet og ga eieren pålegg om å avslutte festen.

VADSØ 03:44: Melding om krangling mellom to menn i Havnegata. Politiet til stedet og det hele løste seg. Der dro hver til sitt.

VADSØ 03:49: Promillekontroll er gjennomført i Havnegata. (sjåfører er kontrollerte, alt ok.)

HASVIK 03:54: Politiet fikk melding om ordensforstyrrelse, det var tilløp til slåssing. Det hele løste seg uten politiets tilstedeværelse. Da den som var mest utagerende dro fra stedet.

ALTA 03:57: En beruset person sovnet av på et utested. Når han våknet oppdaget ha at han var fratatt sin mobiltelefon. Ukjent gjerningsmann og fikk beskjed om å anmelde tyveriet over nett.

ALTA 04:06: Melding om bråk på privat adresse. Viser seg å være et par som kranglet svært høylytt, slik at det er til sjenanse for naboer som ikke får nattero. Paret dempet seg etter besøk av politiet.

HONNINGSVÅG 04:12: Melding om slåssing utenfor et utested. Da politiet kom var det hele over. Ingen var skadet og den ene part forlatt stedet.

Artikkeltags