Dette skjedde pinsenatta

Artikkelen er over 1 år gammel

Dette er hendelsene Finnmark politidistrikt har meldt om på Twitter i natt.

DEL

Politiet har meldt om feststøy litt rundt om i fylket. Politiet dro ut til en bolig i Bjørnevatn etter melding om høy musikk som var til sjenanse for naboene. Da politiet kom fram hadde huseieren allerede sett politiets melding på Twitter og hadde skrudd ned lyden før de kom, skriver politiet selv og legger til en «takk!».

En patrulje dro også til Hesseng i Sør-Varanger for å bistå personer på en privat adresse. En beruset person skal ha nektet å forlate adressen.

I Alta ble en person tatt med til lensmannskontoret og satt i arresten etter å ha brutt et pålegg gitt av politiet. Finnmark politidistrikt melder at episoden vil bli anmeldt.

Politiet rykket også ut til melding om en slosskamp i Alta sentrum og til en mulig promillekjøring i Tana. Politiet fikk også melding om en mann som skadet biler i Alta, men skriver at de ikke hadde kapasitet.

To utforkjøringer og én reinpåkjørsel

Det har også blitt meldt om hendelser i trafikken:

Austertana: Sjåfør lettere skadd etter utforkjøring 

Repvåg: MC-fører mistenkt for ruspåvirket kjøring etter reinpåkjørsel

Kjøllefjord: Sjåfør anmeldes etter utforkjøring

Og i Alta  har politiet fått meldinger om hensynsløs og uvettig kjøring med mopeder og ATV. Det samme ble det meldt om natt til lørdag.

LES OGSÅ: Mopedbander herjer i Alta: – De kjører på gangstier, i skogholt, over eiendommer, uten hjelm, med flere på, og stikker av fra politiet

Rykket ut etter brannalarm

Politiet rykket også ut etter melding om at en brannalarm hadde gått av i et privathus. Politiet fikk også beskjed om røyklukt fra huset og at det muligens var folk i bygget.

Etter å ha tatt seg inn i huset og kommet i kontakt med beboer, ble det klart at det ikke var noen brann.

Artikkeltags