Her havner alle «Paradise Hotel»-deltakerne i samme badekar

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Stemningen stiger inne på «Paradise Hotel».

DEL

«Paradise Hotel» går inn i sin femte uke, og flere av gjestene har dermed vært inne på hotellet i 18 sammenhengende dager.

Fremdeles har ingen av deltakerne der inne hatt sex, og det begynner å vise seg i stemningen på hotellet. Under kveldens fest eskalerte det raskt da Sofie Karlstad (24) fra Mehamn og Alta tok initiativ til nakenbading i bassenget.

Se video av nakenbadingen øverst i saken!

Først hoppet hun selv uti, og så fulgte de fleste deltakerne etter, splitter nakne.

Deretter havnet Sofie i badekaret med både Thea Gudmundsen (22), Tea Kristine Broholm (21), Henrik Beyer (22) og Mario Riera (20). Der ble de liggende å gni seg mot hverandre.

- Jeg tar sterk avstand fra det jeg gjorde der. Det er ikke meg. Det skjer kanskje fire ganger i året at det monsteret der kommer ut, sier Thea etterpå.

LES OGSÅ: Dramatikk før Paradise-innspilling: Her går det galt for Sofie (21)

Det er ingen tvil om at flere av deltakerne har begynt å kjenne på den seksuelle frustrasjonen. Før nakenbadingene sang også guttene på noen strofer som har blitt en gjenganger inne på hotellet:

«Alle er kåte, men ingen får knulle».

Thea mener på sin side at hun slett ikke hadde noen problemer med seksuell frustrasjon der inne.

- Jeg var faktisk aldri seksuelt frustrert inne på hotellet. Jeg har veldig lite sex, så jeg klarte meg veldig fint uten, sier Thea til Nettavisen.

Hun forteller også at hun husker svært lite av festen.

LEST: Sofie fra Finnmark skal på Paradise Hotel. Sjekk hvilke to ting hun er mest fornøyd med

- Når det kommer til episoden i badekaret husker jeg veldig lite- Dette er den gangen jeg var fullest i løpet av hele oppholdet mitt. Jeg hadde det veldig morsomt, og tullet litt med diverse ting. Jeg og Mario hadde aldri noen romantisk tone der inne, og dette var bare for gøy, sier hun, og legger til:

- Jeg ville bare tulle litt, men det tok litt av.

«Paradise Hotel» er nå inne i sin femte uke uten sex, men foreløpig er det ingen rekord. I den sjette sesongen av programmet var det nemlig ingen som hadde sex før vi kom inn i den sjuende uka.

Likevel er det flere deltakere som har hatt det gøy i årets sesong. Lea Vik (25) havnet til sengs med Floyd Olsen (22)allerede første dagen, og deretter utviklet det seg en romanse mellom Bettina Buchanan (24) og Mario.

Til slutt sendte imidlertid Mario Bettina hjem igjen fra hotellet, og har nå funnet tonen med Sofie i stedet.


Artikkeltags