25.000 har lastet ned Podtrettet

SNART OPPE I 4000: Monica Esbensen (33) fra Vardø viste seg å være et godt valg av gjest til podkasten Podtrettet.

SNART OPPE I 4000: Monica Esbensen (33) fra Vardø viste seg å være et godt valg av gjest til podkasten Podtrettet. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Podkast-serien Podtrettet, som lages av iFinnmark-journalist Kenneth Strømsvåg, nærmer seg totalt 25.000 nedlastinger.

DEL

Onsdag formiddag var det totalt registrert 24.620 nedlastinger av de til nå sju episodene, der episoden med vardøværingen Monica Esbensen var den sist publiserte.

Podtrettet med den unge lysluggen fra landets østligste by er det nest mest populære til nå, forteller Strømsvåg.

– Akkurat nå er det 3959 som har lastet ned episoden, som ble lansert sist fredag kveld. Dette tallet er jo en registrering av hvor mange ganger episoden er lastet ned. Antallet personer som har hørt Monicas fortelling, det er trolig nokså mye høyere, sier programlederen, som er fornøyd med utviklingen i nedlastingstallene.

– Det synes jo unektelig at disse er i jevn stigning. Det første Podtrettet, som var med Lise Aanesen fra Vadsø har per nå blitt lastet ned 3033 ganger. I snitt har de sju episodene blitt lastet ned 3517 ganger, sier Strømsvåg.

Den mest populære episoden så langt i serien – som er planlagt å by på 10 fortellinger – er podkasten med Esther Kathrine Utsi fra Austertana.

– Denne episoden er akkurat nå hentet ned 5240 ganger, så den gikk unna, konstaterer programlederen, som i disse dager forbereder opptak og finpussing av det som skal bli episode åtte.

– Hvem gjesten er, det er foreløpig en godt bevart hemmelighet, sier Strømsvåg.

Artikkeltags