Gøril Nilsen tar Liverpool-trio med hjem til nord

SAMMEN: Jentene i  See Rivers. Foto: Privat

SAMMEN: Jentene i See Rivers. Foto: Privat

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Trioen I See Rivers drar på utkantturné Ønsker å skape historie med små konserter.

DEL

Fra 18. juni til 2. juli skal jentene I See Rivers og Nora Konstanse gjennomføre sin «Utkantturné» der de tar musikken sin med seg til små steder og hus i utkantstrøk der musikken absolutt hører hjemme, men ikke alltid strekker til, ifølge de selv, skrevet i en pressemelding.

I See Rivers er en trio basert i Liverpool i England, men med norske artister fra rundt om i Norge. Hammerfestingen Gøril Nilsen er en av de unge artistene i gruppa. De to øvrige er Eline Brun og Lill Scheie.

De har planer om å besøke alt fra gammer i Finnmark til løer i Sogn og Fjordane for å skape en konsertopplevelser litt utenom det vanlige.

I See Rivers har nettopp sluppet sin første singel «Loved Ones» og Nora Konstanse er aktuell med plass på plakaten til flere av landets festivaler. Før de begge entrer scenen under årets Trænafestival andre helga i juli, tar jentene blant annet turen innom Perleporten i Honningsvåg, Nordlyskatedralen i Alta og Mikkelgammen i Hammerfest, og håper at folk i Finnmark ønsker å være med på å skrive de små konsertene inn i historien, avslutter de med.

Datoer:

18. juni – Perleporten, Honningsvåg

19. juni – TBA

20. juni – Nordlyskatedralen, Alta

21. juni - Mikkelgammen, Hammerfest

Artikkeltags