Netflix har en skjult kategori for filmer som dette. Her er listen

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Netflix har en kategori med «hete uavhengige filmer». Dette er de 18 filmene i kategorien akkurat nå.

Blant de mest pirrende kategoriene finner vi «Hete uavhengige filmer». Definisjonen av het er temmelig vid, fra Lars von Triers grafiske «Nymphomaniac» til den temmelig uskyldige «The Diary of a Teenage Girl», skriver Nettavisen.

I skrivende stund er det her 18 filmer tilgjengelig i Norge.

Her er hele listen. Beskrivelsene av filmene har vi hentet fra Netflix.

Nymphomaniac - Vol. 1 og 2

Lars Von Triers erotiske historie starter med en selvdiagnostisert nymfoman som avdekker et liv med seksuelle opplevelser til en mann som redder henne fra å få juling i en bakgate. Den andre halvdelen følger Joe når sexavhengigheten hennes ødelegger familien og kaster henne inn i et uventet nytt yrke.

The Diary of a Teenage Girl

I 70-tallets ville San Francisco setter tenåringen Minnie ut på en kaotisk selvoppdagelsesferd mens hun har en affære med morens kjæreste.

Below Her Mouth

En erotisk utforsking av et lidenskapelig forhold mellom to kvinner som tilsynelatende har lite til felles.

Viceværten

Per er en gledesløs, avstumpet vaktmester. Men en dag finner han en gåtefull, naken jente i en tom leilighet, noe som har mystiske ettervirkninger.

Bilderesultat for Viceværten

Rom i Roma

Alt skjer i løpet av en varm sommernatt. Det er natten før de begge skal reise hjem - Alba til Spania og Natasha til Russland.

Chloe

Catherine mistenker mannen for utroskap, og ansetter sexy Chloe for å teste ham, noe som blir starten på et intenst trekantdrama med uforutsette følger.

Elena Undone

Når den homofile forfatteren Peyton og den kjærlighetshungrige pastorkonen Elena møtes, knytter de umiddelbart et sterkt bånd som snart utvikler seg til en het affære.

Himlen är Oskyldigt Blå

Martin tar sommerjobb på restaurant for å slippe unna den tyranniske familien sin, men jobber snart for restauranteieren på en litt annen måte enn han hadde tenkt.

Concussion

En lesbisk hjemmeværende som føler seg fanget i et tomt ekteskap begynner å oppsøke kvinnelige prostituerte, og søker snart spenning ved å bli sexarbeider.

6 Years

Et flyktig, ungt par som har vært sammen i seks år nærmer seg uteksaminasjon fra college, men uventede jobbmuligheter truer fremtiden deres sammen.

Ó Pai, Ó - Look at This

I Salvadors historiske sentrum, bruker en broket gruppe beboere kreativitet, lidenskap og hjernekraft for å gjøre karnevalet til en feiring for alle.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken