Plumbo-vokalisten skal lage liv i teltet under Borealis Matfestival

TILBAKE TIL FINNMARK: Lars Erik Blokkhus i Plumbo på viddekonsert på Nedre Mollisjok fjellstue i 2014. Nå skal han stå på scenen alene i Alta under Borealis Matfestival. Foto: Oddgeir Isaksen

TILBAKE TIL FINNMARK: Lars Erik Blokkhus i Plumbo på viddekonsert på Nedre Mollisjok fjellstue i 2014. Nå skal han stå på scenen alene i Alta under Borealis Matfestival. Foto: Oddgeir Isaksen

Artikkelen er over 1 år gammel

Stig Anton Eliassen har i år fått med seg Lars-Erik Blokkhus på laget.

DEL

Det er en velkjent musiker som skal holde konsert under Borealis Matfestival i år. Fredag og lørdag er det Lars-Erik Blokkhus som står på scenen i festivalteltet under matfestivalen. Blokkhus er til daglig frontfigur i Plumbo, men er nå ute på farten alene med gitaren.

– Det blir allsang og moro fra første låt. Han spiller kjente og kjære låter som folk flest har et forhold til og selvfølgelig noen Plumbo-hits. Lars skal lage live og røre festivalteltet mitt i Alta sentrum, skriver Stig Anton Eliassen i pressemeldingen.

Blokkhus står på scenen fredag og lørdag under Borealis Matfestival.

Alta Event skal være med å lage liv under årets Borealis Matfestival. Daglig leder i Alta Event, Stig Anton Eliassen, opplyser i en pressemelding at de setter opp et stort telt mitt i hjerte av Alta sentrum under Borealis vinterfestival som er 9.–11. mars.

– Vi lager to store kjøkkener inne i teltet der vi serverer maten som i tiden mars, sesong mat som er fersk fisk med lever og rogn og fersk rein kjøtt fra vårt fylke. Da blir det satt opp et kjøkken for fisk som selger fersk torsk med lever, rogn og fiskesuppe. Og et kjøkken som selger rein kjøtt, buljong med tilbehør og bidos, skriver Eliassen i pressmeldingen.

Alta Event vil i samarbeid med Sámi Siida og Kokkeskolen på Alta vgs. ha ansvar for hvert sitt kjøkken. De dekker opp til 200 sitteplasser i matteltet.

Matteltet er oppe under hele matfestivalen.

Artikkeltags