Er du ungdom i Vadsø ?

Av
DEL

MeningerEr du ungdom i Vadsø ,så er du viktig for Vadsø kommune. For Vadsø Høyre er det viktig at ungdommene føler seg både sett og hørt av oss politikere. Det er viktig for oss at dere trives i Vadsø! Da er aktivitetstilbud på fritiden like viktig som en trygg og god skole.

Ungdomsrådet i Vadsø hadde for noen år siden et ønske om bowlinghall, dette har vi nå fått på øya. Vadsø Høyre vil gjerne ha flere slike innspill fra dere, om hvilke ønsker dere har for aktiviteter, fritidstilbud osv. Vadsø Høyre vil at en politisk observatør skal være med på møtene i ungdomsrådet slik at forslagene deres får en kortere vei til politikerne.

Nå er vi i gang med å bygge ny kino på gamle sentrum skole, og vi håper alle innbyggerne i Vadsø blir fornøyd! I samme bygg har vi fått på plass nytt lokale til ungdomsklubben og, ikke minst, kultursalen. Kultursalen kan dere faktisk leie helt gratis til f.eks. bandøvelser.

Vadsø Høyre har i vårt valgprogram satt ekstra fokus på tiltak rettet mot ungdom.

De neste fire årene vil vi i Vadsø Høyre legge til rette for uorganiserte fritidstilbud for dere, dette blir for eksempel sykkelbane, skatepark og aktivitets-/treningspark. Disse tilbudene ser vi for oss å inkludere i den nye fellesparken vi ønsker å få på plass på nordsiden av skolene.

Vi vet at det er ønske om et bedre helsetilbud på skolene, og dette vil vi gjøre noe med! Det er viktig at dere føler dere har noen dere kan kontakte på skolen, om det er noe dere ikke føler dere kan snakke med en lærer om.

Vadsø Høyre vil også forbedre tilbudet på helsestasjonen for ungdom. Vi skal blant annet jobbe for å få på plass fast tid for psykolog, og at gutter får en helt egen dag. I tillegg til et bedre tilbud på helsestasjonen ønsker vi et enda tettere samarbeid med ungdomsklubben, med et større fokus på utfordringer som omhandler rus og psykiatri.

Det er selvfølgelig ikke bare de yngste ungdommene som er viktig for oss, avgangselevene på videregående skal også bli møtt med positivitet. Derfor vil Vadsø Høyre fortsatt sørge for at russen har lokaler til bruk under russetiden, hvor det f.eks. kan arrangeres russedåp, russekro og andre aktiviteter.

Håper vi får flere innspill fra dere også de neste fire årene!


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags