Gå til sidens hovedinnhold

«En stemme til SV i år, er en stemme for Sør-Varanger»

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Med Amy Brox Webber fra Sør-Varanger som Finnmark SVs førstekandidat har hele Sør-Varangersamfunnet en unik mulighet til å sikre oss innflytelse inn mot Stortinget og en ny rødgrønn regjering. Derfor er en stemme til SV i år, også en stemme for Sør-Varanger.

Det mangler ikke på politikere som kommer til Kirkenes for å snakke om de store geopolitiske utfordringene. Det som ofte mangler er tiltak som kan skape vekst og utvikling i vårt lokalsamfunn.

SV sine hovedsaker i dette valget har vært rettferdig fordeling og et rettferdig grønt skifte. Begge disse sakene handler om oss som bor og lever i Sør-Varanger.

- Et sterkt SV vil styrke kommuneøkonomien slik at vi kan levere bedre tjenester til befolkningen i hele Sør-Varanger.

- Et sterkt SV vil kutte klimautslippene samtidig som vi reduserer de økonomiske forskjellene mellom mennesker i Norge.

- Et sterkt SV vil føre en offensiv politikk som bygger hele landet og som oppløser tvangsekteskapet mellom Troms og Finnmark.

Sør-Varanger er avhengig av et nytt politisk flertall for å kunne snu en negativ befolkningsutvikling, og da trenger vi politikere på stortinget som tilhører vårt lokalsamfunn. En stemme til SV er derfor også en stemme for Sør-Varanger og en stemme til Amy.

Godt valg!

Kommentarer til denne saken