Ulykke på E8 i Ramfjord: Syv personer og en hund involvert

KOLLIDERTE: Fem barn og to voksne var ifølge politiet involvert i møteulykken i Ramfjord fredag ettermiddag.

KOLLIDERTE: Fem barn og to voksne var ifølge politiet involvert i møteulykken i Ramfjord fredag ettermiddag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Fem barn og to voksne er sendt til UNN i Tromsø etter en frontkollisjon på E8 i Ramfjord.

DEL

(Nordlys) Like etter klokken 17.30 fredag ettermiddag fikk politiet melding om en frontkollisjon på E8 ved Leirbakken i Ramfjord. To personbiler var involvert i ulykken.

- En person skal være fastklemt. Veien er sperret. Nødetatene er på vei. Meldingen oppdateres, meldte Troms politidistrikt på Twitter klokken 17.38.

Sperret E8

Ikke lenge etter kunne politiet opplyse om at alle de involverte var ved bevissthet. Til sammen dreier det seg om syv personer - to voksne og fem barn - og en hund. Alle syv personene ble kjørt til Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) i Tromsø med ambulanse. Et ambulansehelikopter ble også sendt til stedet, men snudde.

E8 var sperret i begge kjøreretningen i en periode etter ulykken.

- Politiet dirigerer nå trafikken via en gang- eller sidevei, og det er ganske kaotisk her nå, opplyste Nordlys' reporter Jørn Normann Pedersen fra ulykkesstedet klokken 18.26.

En drøy time senere er fortsatt veien stengt, men ifølge politiets operasjonsleder Eirik Kileng flyter trafikken greit. Foranledningen til ulykken er ennå ikke kjent, men politiet har en trafikketterforsker på stedet.

Mann alvorlig skadet

Ifølge Per-Christian Johansen, kommunikasjonsrådgiver ved UNN, har de fått inn fem barn i alderen to til 15 år. Fire av dem er uskadde og lagt inn til observasjon, mens en av dem får behandling for lettere skader.

I tillegg er en voksen kvinne lettere skadet, men stabil. En mann i 20-årene får behandling for det som beskrives som moderate til alvorlige skader, men er også stabil.

Like før klokken 20.30 er veien ryddet og igjen åpen for vanlig ferdsel. Politiet vil etterforske saken videre for å finne årsaken til ulykken, opplyser de på Twitter.

Tips Oss
Telefon: 78 42 86 01, SMS/MMS: IFI til 2005, E-post: tips@ifinnmark.no

Artikkeltags