Gå til sidens hovedinnhold

Denne stasjonen omtales i den tyske NAF-boka

Artikkelen er over 3 år gammel

Drivstoffgründer Frode Kjellmann har blitt lagt merke til utenfor landegrensene.

Frode Kjellmann driver E6 Talvik bensin og diesel AS, og det er ikke bare drivstoff som trekker kunder til hans Shell express-stasjon. Han har også tilrettelagt for bobilturister og andre langveisfarende her. På hans ubemannede stasjon kan bobilene tømme toalettene, få påfyll av gass og få seg en vask, i tillegg til at sjåfører og passasjerer kan gå på do og få seg en dusj. Dette tilbudet har NAF i Tyskland fått med seg.

– NAF i Tyskland spurte meg om de kunne legge meg inn i deres NAF-bok. Det takket jeg jo naturlig nok ja til, sier Kjellmann, som samtidig synes det er rart mange ikke har fått dette tilbudet med seg inne i Alta.

– Vi har bra trøkk her på sommeren, og veivesenet har merket oss godt langs veien, legger han litt forundret til.  

 

Samme tilbud i Troms

Det er ikke bare i Finnmark og Talvik at E6 Talvik bensin og diesel gir de veifarende et ekstra tilbud. Ved express-stasjonen til Kjellmann i Sørkjosen holder han i disse dager med å bygge ut.

– I Sørkjosen er vi i full gang med å legge kloakk og vann. Der borte skal vi også tilby tømming av spillvann og toaletter. Det vil bli bygging i løpet av kort tid, forteller daglig leder.

 

Drivstoffetablering i Kautokeino

Om kort tid så står Kjellmann ansvarlig for tre Shell express-stasjoner. Den tredje stasjonen står snart helt ferdig i Kautokeino. Der vil han kun tilby drivstoff til de veifarende.

 

– Vi har fått tanken på plass, og innen kort tid vil den være i drift, forteller Frode Kjellmann, som samarbeider med Pitstop kafé.

– De planlegger å tilby toalett og dusj til trailersjåfører.

Flere planer

Drivstoffgründeren fra Talvik har ingen planer om å stoppe utviklingen av bedriften enda. Han har planer om å etablere seg på industriparken i Skillemo og har også andre ting på blokka.

– Jeg har flere planer. Shell vil satse i nord, og det er bra å ha et solid selskap som Shell i ryggen, avslutter Frode Kjellmann.

 

Kommentarer til denne saken