Frode Kjellmann driver E6 Talvik bensin og diesel AS, og det er ikke bare drivstoff som trekker kunder til hans Shell express-stasjon. Han har også tilrettelagt for bobilturister og andre langveisfarende her. På hans ubemannede stasjon kan bobilene tømme toalettene, få påfyll av gass og få seg en vask, i tillegg til at sjåfører og passasjerer kan gå på do og få seg en dusj. Dette tilbudet har NAF i Tyskland fått med seg.

– NAF i Tyskland spurte meg om de kunne legge meg inn i deres NAF-bok. Det takket jeg jo naturlig nok ja til, sier Kjellmann, som samtidig synes det er rart mange ikke har fått dette tilbudet med seg inne i Alta.

– Vi har bra trøkk her på sommeren, og veivesenet har merket oss godt langs veien, legger han litt forundret til.  

 

Samme tilbud i Troms

Det er ikke bare i Finnmark og Talvik at E6 Talvik bensin og diesel gir de veifarende et ekstra tilbud. Ved express-stasjonen til Kjellmann i Sørkjosen holder han i disse dager med å bygge ut.

– I Sørkjosen er vi i full gang med å legge kloakk og vann. Der borte skal vi også tilby tømming av spillvann og toaletter. Det vil bli bygging i løpet av kort tid, forteller daglig leder.

 

Drivstoffetablering i Kautokeino

Om kort tid så står Kjellmann ansvarlig for tre Shell express-stasjoner. Den tredje stasjonen står snart helt ferdig i Kautokeino. Der vil han kun tilby drivstoff til de veifarende.

 

– Vi har fått tanken på plass, og innen kort tid vil den være i drift, forteller Frode Kjellmann, som samarbeider med Pitstop kafé.

– De planlegger å tilby toalett og dusj til trailersjåfører.

Flere planer

Drivstoffgründeren fra Talvik har ingen planer om å stoppe utviklingen av bedriften enda. Han har planer om å etablere seg på industriparken i Skillemo og har også andre ting på blokka.

– Jeg har flere planer. Shell vil satse i nord, og det er bra å ha et solid selskap som Shell i ryggen, avslutter Frode Kjellmann.