Nok en gang klarer en rødgrønn regjering å ødelegge for vanlige folk. Vanlige folks tur, sa de under hele valgkampen, nå viser det seg at det er vanlige folks tur til å bli skattet i hjel. Troms og Finnmark Fremskrittspartiets ungdom er klare på hva vi mener, drivstoffprisen skal ned og ikke opp!

Vi så det komme, drivstoffavgiften skal økes! Vi i nord må betale enda mer per liter bensin vi trenger for å komme oss fra A til B. Aldri før har det vært dyrere å bruke bilen enn det har vært de siste ukene. Likevel skal vi som er avhengig av bilen, tvinges til å betale i dyrere dommer for å komme oss til jobb, skole, lege og besøke våres mor eller bestemor på eldrehjemmet.

Hva er det vi har gjort galt mot AP og SP? Hvorfor ønsker dere å straffe oss vanlige folk med økte drivstoffpriser? Dessverre har vi en fylkeskommune som også er styrt av dere. Hvor dere har skakk kjørt hele kollektivtilbudet slikt vi faktisk er avhengig av bilene våres! Men likevel skal dere straffe oss vanlige folk med å bruke bilen. Er det en ting som er sikkert, så er det at økning av drivstoffavgiftene ikke styrker befolkningsveksten i distriktene, de kveler den.

Det er ikke slik at alle har tilgang til tog, trikk og en buss som går hvert 10 minutt. Det er på tide å tenke lenger, enn like nord for Sinsenkrysset.

Troms og Finnmark FpU er helt klare, drivstoffprisen skal ned og ikke opp! Skatten skal ned humøret skal opp. Befolkningsveksten i distriktene skal opp og sosialistene må komme seg ut i distriktene for å oppleve hva skatteøkningen gjør for vanlige folk.