Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjedde mens du sov

Artikkelen er over 1 år gammel

12 hendelser håndtert av politiet natt til søndag.

Natt til søndag har politiet måtte håndtere en rekke hendelser i Kirkenes, Båtsfjord, Hammerfest og Alta, Honningsvåg og Lakselv.

Kirkenes

I Kirkenes fikk politiet melding om at en mann i 20-årene hadde vært involvert i noe bråk inne på et utested. Da de kom fram til stedet, skal mannen ha vært ufin mot politiet da de tok en sjekk av han, ifølge politiet. Han skal også ha hindret politiet å utføre jobben deres. Det hele endte med at han ble tatt hånd om av en bekjent og ble kjørt fra stedet, melder politiet på Twitter.

I samme ble en mann i 20-årene anmeldt for forulempning av politiet og urinering på offentlig sted. Han ble bortvist fra et utested og Kirkenes sentrum.

Hammerfest

Feststøy. Det er nøkkelordet når man skal oppsummere politiets mange oppdrag i Hammerfest denne natten. De oppsøkte tre adresser hvor det ble holdt fest. På et sted ga de som bodde der, pålegg om å holde det stille. En annen fest avsluttet de, og feststøy i bydelen Rypefjord hadde roet seg da politiet ankom.

På den 4. adressen var det ikke feststøy, men støy fra oppussingsarbeid som var problemet. Da politiet kom fram, var det stille fra snekkeren.

En mann i 20-årene ble også tatt på fersken med buksene nede menes han tisset i sentrum. Han anmeldes for dette forholdet, melder politiet på Twitter.

Alta

Politiet ble varslet da en mann i 30-årene vandret trafikkfarlig til i Buktabakken i Alta.

– Vi ble varslet flere ganger om mannens oppførsel. Politiet kom til stedet og ivaretok vedkommende, skriver politiet på Twitter.

I Samme by ble en mann i slutten av tenårene involvert i bråk på et utested. Han ble bortvist fra stedet av politiet.

Honningsvåg

På et utested i Honningsvåg ble det meldt fra om amper stemning mellom noen personer utenfor en pub i byen.

– Situasjonen løste seg og det var rolig da politiet kom, skriver politiet på Twitter.

Lakselv

I Lakselv tikket det inn en melding om feststøy fra en privat adresse. Politiet dro ut til stedet. De ga en mann klar beskjed om å dempe musikken fram til klokken åtte søndag morgen.

Sjekket restauranter

I tillegg har politiet gjennomført restaurantkontroll i Mehamn, Vadsø, Havøysund og Lakselv. Alle steder var alt i skjønneste orden.

Kommentarer til denne saken