Dette skjedde mens du sov

Natt til tredje juledag melder politiet om flere hendelser de måtte håndtere i Finnmark.

DEL

Tre av oppdragene politiet håndterte natt til fredag var i Hammerfest. Først dro en patrulje ut til en privatfest og ga beskjed om å dempe musikken på stedet. Politiet fikk ikke flere meldinger om støy fra boligen. Videre ble en mann i 20-årene bortvist fra sentrum på grunn av utagerende oppførsel på et utested. Senere melder politiet om nok en mann i 20-årene som var utagerende. Denne mannen nektet å følge politiet pålegg om å forlate sentrum.

– Tatt med til stasjonen og satt i arrest. Sak opprettes på vedkommende, skriver politiet på Twitter.

I Lakselv ble en dørvakt på et utested slått til. En beruset mann i 20-årene blir anmeldt for forholdet, melder politiet.

Også i Vadsø har det vært et tilfelle av vold. Politiet kom over en ung mann i slutten av tenårene. Han hadde blitt utsatt for vold i sentrum.

– Vedkommende vil vurdere å anmelde forholdet, skriver politiet på Twitter.

Finnmarks største by hadde lite uroligheter å by for politiet denne natten. En kar som tisset på inngangspartiet til et utsted i byen, ble anmeldt av politiet.

Ellers melder politiet om to hendelser i Kirkenes. En mann i 20-årene ble bortvist fra sentrum fordi han har «lekesloss» med flere personer i sentrum. Politiet bortviste også en beruset mann i 20 årene grunnet han yppet til bråk med andre folk som var ute på fest.

Artikkeltags