Dette skjedde mens du sov

Natt til søndag har vært en vanlig natt for politiet i Finnmark.

DEL

Politiet melder om hendelser i både Vest-Finnmark og Øst-Finnmark. Første hendelse politiet melder om denne natten var en hendelse i Alta. Der kom politiet i kontakt med en mann i 20-årene som var ute på byen. Mannen var så beruset at han ikke klarte å ta vare på seg selv. Han ble innbrakt av politiet.

Samme natt, bare i Vadsø, oppsto det brytekamp mellom to menn i 20- og 30-årene inne på et serveringssted. Det hele endte med at begge to ble bortvist fra sentrum av politiet.

Bortvist ble også en mann i 20-årene i Kirkenes. Han hadde forsynt seg av øl på et serveringssted uten å ha betalt for seg.

Likeså ble en mann i 30-årene bortvist fra Vadsø sentrum. Han hadde vært utagerende på et utested. Politiet så det som best at mannen forlot sentrum.

I løpet av natten har det også vært et tilfelle av voldsbruk. Det skjedde under et privat arrangement i Bjørnevatn utenfor Kirkenes.

– Mann i 20 årene utsatt for vold. Ikke behov for helsetilsyn, skriver politiet på Twitter. De etterforsker saken.

Krangling oppsto det også på et utested i Lakselv. To personer ble først ikke enige om hvem som eide en jakke. Etter noen oppklaringer, kom partene etter hvert til enighet og den ene kunne dra derfra helskinnet og med jakken sin.

Ellers melder politiet om en hendelse der to drosjekunder i Mehamn ikke ville gjøre opp for seg. I denne saken venter politiet inn anmeldelse.


Artikkeltags