Dette skjedde i natt

DEL

Lørdagskvelden startet for politiet i Finnmark med at de måtte gi en kvinnelig sjåfør i Hammerfest kjøreforbud, på grunn av dårlige dekk. Ikke lenge etter ble en mann i 30-årene anmeldt for urinering på offentlig sted i samme by. Senere måtte politiet i Hammerfest arrestere en mann i 20-årene for skadeverk på en bygning og en bil i sentrum.

I Alta ble en ung mann anmeldt for å ha brukt en annens person legitimasjon. I samme by måtte politiet sette to menn i 30-årene i arrest for å ha vært overstadig beruset og å ha forstyrret fiskere og campere ved Elvestrand. En kvinne i 30-årene ble også satt i arrest for en annen hendelse hvor hun skal ha utøvd vold mot politiet.

I Honningsvåg måtte politiet rykke ut til et slagsmål, som skal ha vært avsluttet da politiet ankom stedet.

I Båtsfjord tikket det inn meldinger hos politiet om feststøy fra en privatadresse. Dette viste seg å være en mann som øvde seg på å spille trommer. Han fikk beskjed om å ikke gjøre dette på natten, og lovde å finne seg et øvingslokale til neste gang.

I Kautokeino ble en mann tatt med til helsesenteret etter en voldsepisode. Det skal ikke ha vært snakk om alvorlige skader. I Lakselv ble en mann i 30-årene og en kvinne i 20-årene pågrepet for å ha truet en mann i 20-årene, samt tatt han med seg i en bil mot hans vilje.

I Tana nektet en sjåfør å stanse for politikontroll. Bilen ble funnet senere på natta, da uten sjåfør.

Det var også flere klager på uansvarlig kjøring med moped, lettsykkel, ATV og UTV i Alta natt til søndag. En ATV-fører prøvde å stikke av fra kontroll, men ble stanset av politiet, anmeldt og fratatt førerkortet.

Artikkeltags