Dette skjedde i natt

DEL

I forbindelse med Kirkenesdagan gjennomførte politiet fotpatrulje i sentrum. De rapporterte om mye folk ute i gatene. En person ble anmeldt for å urinere på et offentlig sted ved det gamle DNB-bygget. Vedkommende skal ha vært villig til å vedta boten fra politiet. Videre skriver de at de måtte bortvise en kvinne og en mann fra sentrum for to ulike forhold. Begge var overstadig beruset.

I Båtsfjord gjennomførte UP en fartskontroll i Båtsfjorddalen. To forenklede forelegg ble delt ut, hvor den høyeste farten ble målt til 101 km/t i 80-sonen.

I Hammerfest måtte politiet dra innom en adresse hvor de hadde fått meldinger om støy fra en fest. Huseier fikk beskjed om å holde støynivået nede resten av natta. I samme by måtte politiet kjøre hjem en overstadig beruset kvinne i 20-årene. Hun fikk beskjed om å holde seg hjemme resten av natta.

I Vadsø stanset politiet en mann i 20-årene som skal ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand. Sak ble opprettet, og vedkommende ble også tatt med til legevakta for å ta blodprøve.

I Alta ble en gutt på 16 år stoppet av politiet da han var ute på kjøretur med bilen til foreldrene. Gutten ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.


Artikkeltags