Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjedde i natt: Stanset fest med ungdommer og bortviste flere fulle folk

Politiet har hatt en travel natt, med flere små hendelser rundt omkring i Finnmark.

Klokken 05.55 meldte politiet i Finnmark at de i løpet av natten har mottatt flere meldinger om feststøy på private adresser i Kirkenes, Vadsø, Alta og Vadsø. Festeierne fikk pålegg om å dempe seg, og de fleste skal ha roet seg etter det.

I Hammerfest fortsatte en mann i 20-årene å ha fest, etter at politiet hadde gitt han pålegg om å stanse festen. Operasjonsleder Tarjei Leinan Mathiesen sier mannen nå er anmeldt.

- Klokken 03.30 fikk vi melding om full fest på adressen. Det var tidligere gitt pålegg om at det skulle avsluttes, så patruljen ga mannen beskjed om at han kom til å bli anmeldt.

Fest med mindreårige

Også i Hammerfest stanset politiet en fest med mindreårige til stede. I politiloggen skriver politiet at flere av ungdommene løp fra stedet da politiet ankom.

– En overstadig beruset ungdom ble kjørt hjem til sine foreldre, skriver politiet.

I Kirkenes rykket politiet ut etter melding om slagsmål i sentrum natt til søndag. En mann i 30-årene ble bortvist fra stedet og vil bli anmeldt for hendelsen.

Sjikanerende oppførsel

I Alta måtte politiet kjøre hjem en mann i 30-årene som oppførte seg sjikanerende på Elvebakken lørdag kveld. Han ble pålagt av politiet å holde seg hjemme til søndag morgen.

Også i Alta rykket politiet ut til en melding om at en gjest på et utested utøvde vold mot en ordensvakt. Saken er anmeldt, ifølge politiet.

Kommentarer til denne saken