Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjedde for politiet i natt: Rykket ut til reinpåkjørsel og feststøy

Politiet har rykket ut til tre hendelser i løpet av natten og tidlig morgen.

Klokken 06 lørdag morgen meldte politiet på Twitter om musikk og støy fra en leilighet i Alta. Festdeltakerne var derimot på tur ut av leiligheten da politiet kom på døra, og det hele skal ha løst seg uten videre pålegg fra lovens lange arm.

- Det var ikke flere enn det koronarestriksjonene tilsier, men det var meldinger fra naboer om at det bråkete, utdyper operasjonsleder Tarjei Leinan Mathiesen i Finnmark politidistrikt.

Klokken 04.53 ble det meldt om at to reinsdyr var blitt påkjørt på Seidafjellet. Den ene døde momentant mens den andre ble alvorlig skadet. Reineiere ble forsøkt kontaktet uten hell og politiet måtte avlive det ene dyret på stedet.

– Siden vi ikke fikk kontakt med reineier, avlivet politiet dyret. Den ene hadde knekt begge bakbeina. Det er selvfølgelig ikke ønskelig, men det er det beste for dyret når det blir såpass skadet, forklarer Leinan Mathiesen.

I Hammerfest stanset en politipatrulje en bil for kontroll. Her ble to passasjer således siktet for bruk av narkotika og sak er opprettet.

Kommentarer til denne saken