Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjedde da du sov

I tillegg til ulykken i Vadsø der en bil hadde kjørt inn i en murvegg, har det vært klager på feststøy flere steder i Finnmark i natt.

00.36: Den savnede fiskeren i 50-årene ble funnet omkommet i sjøen utenfor Sørøya. Mannen ble fraktet på sykehus og de pårørende er varslet. Mannen er opprinnelig fra Troms.

LES MER:

Bekymrede kolleger fikk ikke svar da de ringte - slo alarm

01.02: Politiet fikk melding om russ som laget mye støy i Bossekop i Alta, flere russebiler skal også ha kjørt rundt.

01.07: En mann i 20-årene ble gitt pålegg om å forlate en fest på Sandnes i Sør-Varanger. Mannen hadde blandet seg med russen, men var ikke ønsket av dem.

01.45: Klager på feststøy i Saga-område i Alta. Skal ha vært bråk i den samme leiligheten støtt og stadig. Politiet oppsøkte adressen.

02.07: Russen har også laget støy i Storvanns-område i Hammerfest. Feststøy skal være et gjentakende problem på stedet og politiet kjørte ut.

02.44: Det ble meldt om feststøy og høy bass på en adresse i Storgata i Hammerfest. Politiet kjørte innom festen.

04.49: Trafikkulykke i Vadsø, en bil hadde kjørt inn i en murvegg og tre personer var involvert. Skadeomfanget på de tre er alvorlig.

LES MER:

Bil med tre personer kjørte i betongmur

04.55: En sjåfør vedtok forenklet forelegg for å snakke i mobiltelefonen i håndholdt. Han ble stoppet på Langstrekka i Kirkenes.

05.40: En fører ble stoppet i Alta for å ha solfilm på rutene og manglende skilt foran. Føreren har blitt stansen med dette to ganger tidligere og ble anmeldt. Solfilmen ble tatt av på stedet.

06.43: En bli ble stjålet fra Kiberg og kjørte mot Vardø. Mannen ble pågrepet mistenkt for tyveri og promillekjøring.

Kommentarer til denne saken