Dette er en skam

Av
DEL

MeningerVeistrekningen Skaidi til Arisberg i Repparfjord ble en suksess, fra entreprenørens side, og vi fikk ett lite innblikk om hvordan resten av Riksvei 94 vil bli. På strekningen som har vært ferdig en stund nå, ble det satt opp toaletter for en god del penger, selvsagt ikke i klasse med gulldassen på Senja, men allikevel, to toaletter, og en tømmeplass for husvogntoaletter som virkelig var imponerende- de første ukene.

Tømmeautomaten virket faktisk de første ukene, men så ble den stengt. Det samme kan man si om toalettene, som har gitt rødt lys litt for ofte, og stort sett, er minst en av disse ute av drift til enhver tid. Tømmeautomaten for husbil og husvogntoaletter, virket i noen uker, for så å bli stengt i ett helt år!!, hvorpå det åpnet igjen.

For å bli stengt like etterpå. Nå har det vært stengt nesten hele turistsesongen, akkurat som i fjor, og ingen muligheter til tømming av toalettet, slik som det annonseres på skiltene før rasteplassen. Hvis Statens vegvesen skal bruke ett til år for å få en tømmeplass for campingtoalett, synes jeg noen burde ta ansvar, og forlate stillingen som toalettdirektør i Statens Vegvesen. Dette er både latterlig og skammelig, herr vegdirektør.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags