Gå til sidens hovedinnhold

Det ble en travel natt for politiet over hele Finnmark – flere voldsepisoder

Politiet ser festingen i stor grad har flyttet seg fra det offentlige til private hjem.

– Det har generelt vært mye bråk og feststøy, sier operasjonsleder Lars Rune Hagen til iFinnmark søndag morgen.

Politiet melder at det også har vært flere voldshendelser denne natten. I Bjørnevatn i Sør-Varanger ble en ung gutt slått i ansiktet på en fest. Gutten fikk kutt og blødde en del. Både politi og ambulanse var på stedet, og det ble opprettet sak.

Mulig seks ungdom i krangel

I Vadsø var det flere ungdom innblandet i samme sak som innebar slossing. Politiet måtte rykke ut til sentrum, og melder at det kan ha vært seks personer innblandet i krangelen. To av personene ble behandlet av ambulansepersonell, og kan ha blitt slått med en gjenstand.

– Hvor mange saker som er opprettet i forbindelse med denne hendelsen, er jeg usikker på, sier Hagen.

Også i Kjøllefjord ble det opprettet sak etter at en mann ble skallet i ansiktet og muligens fikk knekt nesen sin på en privatfest.

Rykket ut til familievold

Politiet rykket ut til en voldsepisode i Nordkapp. Der ble en kvinne slått av samboeren sin, og familievoldssak ble opprettet.

– Det er gjort avhør av kvinnen, men ingen er pågrepet i saken så langt, sier Hagen.

I Hammerfest kom en melding til politiet om slåsskamp i sentrum mellom to personer. Politiet melder at hvis det var tilfellet, var ikke personene lenger til stede da de ankom stedet. Politiet fikk også melding om en svært beruset kvinne i 20-årene som de kjørte hjem til sin bopel fra Hammerfest sentrum.

Kommentarer til denne saken