↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

458 72 759

Besøksadresse

Bogstadveien 27b
0355 OSLO
  1. Beskrivelse

Få hjelp med SEO og digital markedsføring

i Finnmark!

Driver du en bedrift i Finnmark, og har et ønske om å nå ut til flere potensielle kunder? Da er digital markedsføring og SEO viktige stikkord. Digital markedsføring gjør det langt enklere å nå ut til personer i målgruppen, sammenlignet med tradisjonell markedsføring.

 

Med digital markedsføring menes markedsføringsteknikker som utøves via digitale flater. Eksempler på dette kan være markedsføring via e-post, sosiale medier eller søkemotorer.

 

La oss se nærmere på hva digital markedsføring er, og hvordan du kan sette i gang!

 

SEO og SEM | Oppnå mer synlighet i Google

Siden mange kjøp begynner med søk i søkemotorer som Bing og Google, er det viktig at nettsiden din vises blant de øverste treffene. De færreste forbrukere blar videre til side to, tre eller fire i trefflistene (SERP).

 

Du vil at nettsiden skal vises på Googles førsteside  og da gjerne øverst. Dette kan oppnås enten ved hjelp av søkemotoroptimalisering (SEO), eller med søkemotormarkedsføring (SEM). Sistnevnte handler om at du betaler Google for bedre plassering i SERP.

 

SEM kan med andre ord være nyttig for mange bedrifter i Finnmark som ønsker bedre synlighet på nett. Resultatene av SEM er imidlertid kortvarige, og vil kun være utslagsgivende så lenge du betaler for annonsen.

 

Ønsker du å tiltrekke flere besøkende til nettsiden din på organisk vis, er SEO det beste alternativet. SEO omfatter mange ulike teknikker som går ut på at nettsiden optimaliseres, og dermed enklere oppdages og vises i Google.

 

Digital markedsføring via e-post og innholdsmarkedsføring

Bedrifter i Finnmark kan også oppnå økt synlighet gjennom digital markedsføring via e-post. E-postmarkedsføring lar bedrifter engasjere og informere potensielle kunder, for eksempel gjennom innholdsmarkedsføring.

 

Ved å sende ut interessant innhold på e-post kan du engasjere potensielle kunder som befinner seg ulike steder i kjøpsreisen. Innholdsmarkedsføring kan også utøves via bedriftens egen blogg, der du kan dele interessante artikler og annet innhold.

 

Annonser i sosiale medier og på andre nettsider

Annonser er også relevant innen digital markedsføring. Du kan enklere nå ut til en smal eller bred målgruppe gjennom digitale flater, sammenlignet med tradisjonelle flater som papiravis.

 

Annonser på nett kan vises både på LinkedIn, Facebook, Instagram, nettaviser, blogger og andre nettsider. Det er derfor enkelt å nå ut til målgruppen sin med engasjerende annonser, takket være informasjonskapsler og andre verktøy.

 

Få hjelp med digital markedsføring i Finnmark

Mange bedrifter i Finnmark opplever at produktene og tjenestene ikke når ut til mange nok. Ved hjelp av digital markedsføring kan du enkelt markedsføre produkter og tjenester direkte til målgruppen.

 

Både SEM, SEO, e-postmarkedsføring og annen digital markedsføring kan være tidkrevende. Det er også mange bedrifter som ikke har egne markedsføringseksperter, noe som kan medføre at digital markedsføring må nedprioriteres.

 

Det kan være hensiktsmessig å få hjelp fra en ekstern part som har spesialisert seg på digital markedsføring. Vi kan hjelpe deg med alt fra SEO til SEM og e-postmarkedsføring.

 

Kontakt oss i dag, og motta et skreddersydd og uforpliktende tilbud. Vi hjelper bedriften din med å oppnå økt synlighet i digitale medier!