↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

78 98 56 10

Besøksadresse

Hindbergg 23
9990 BÅTSFJORD
  1. Beskrivelse

Velkommen til Accountor!

 

Vi har kontorer i Båtsfjord og Tana, og har kunder over hele Varanger i mange ulike bransjer. Ønsker du en regnskapsfører som forstår dine lokale utfordringer og muligheter, og samtidig kan levere fremtidens digitale løsninger? Da er Accountor et naturlig valg.

Våre høyt kvalifiserte og dedikerte regnskapsførere hjelper deg å kartlegge din forretningsmodell, og kan dermed skreddersy hvilke tjenester som stemmer overens med dine behov. Vil du ha regnskapet tilgjengelig på mobilen, og godkjenne fakturaer med et tastetrykk? Det hjelper vi deg med å få på plass. Ta kontakt med oss i dag, så viser vi deg en løsning tilpasset deg.

Lokalt eierskap og et nettverk av fagkompetanse nasjonalt

Hos Accountor får du hjelp av en lokal aktør til alt du trenger innenfor regnskap, økonomisk rådgivning og lønn. Kontorene våre ligger i Båtsfjord og Tana, der vi har drevet som lokalt regnskapskontor siden 1993. Tidligere het vi Ekstern Regnskap, og nå er vi blitt en del av Accountor-kjeden, som franchisetaker.

Eierskapet er fortsatt lokalt, med Erling Nystad som daglig leder og eier. Det betyr at du får god hjelp av lokale regnskapsførere, som samtidig er en del av et stort, nasjonalt fagmiljø innen regnskapsfaget. Vi gir deg den beste, lokale ekspertisen, i kombinasjon med de nyeste digitale løsningene for regnskap og økonomi. På den måten har du god kontroll på økonomien i virksomheten din, og er sikret at regnskapet er i trygge hender.

 

Ta kontakt med oss for en prat, så finner vi en løsning som passer for din bedrift.