↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

Besøksadresse

Grundingen 6
0250 OSLO
  1. Beskrivelse

Loans.no tilbyr de beste og billigste forbrukslån for de som bor i Eiker.

 

Loans.no er en sammenligningstjeneste du kan benytte dersom du er ute etter et lån eller kredittkort, men er usikker på hva som er det billigste. Loans.no sammenligner de billigste lånene og kredittkortene, slik at du får best mulig oversikt. Tjenesten er gratis og helt uforpliktende.

 

Alt du trenger å gjøre er å oppgi ønsket lånebeløp, så gjør vi jobben for deg og sammenligner flere ulike alternativer for deg.

 

Hos oss kan du også sammenligne refinansieringslån. Sitter du med dyre smålån, kredittkortgjeld eller andre avbetalingsordninger? Er det utfordrende å få oversikt over høye renter, store månedlige beløp og gebyrer på de forskjellige nedbetalingene dine? Da kan refinansiering være et godt alternativ. En refinansiering gir deg muligheten til å samle dyre smålån i ett større lån, og samtidig bli kvitt flere utgiftsposter. På den måten kan du få bedre oversikt og en litt romsligere økonomi. Loans.no gir deg en enkel oversikt over ulike aktører slik at du på enklest mulig måte kan søke om et refinansieringslån.

 

Loans.no tilbyr deg også en svært god oversikt over de beste kredittkortenesom passer din økonomi best.

 

På våre hjemmesider vil du også finne en nedbetalingskalkulator. Denne kan du bruke dersom du vil lage din egen nedbetalingsplan. Vår nedbetalingskalkulator er svært brukervennlig, slik at du slipper du å bruke masse tid på å sette sammen nedbetalingsplanen din. Ved å benytte deg av vår nedbetalingskalkulator får du også muligheten til å velge den nedbetalingsmetoden du selv vil ha, slik at du enkelt og effektivt kan begynne på nedbetalingen samtidig som du sparer masse penger. Tjenesten er gratis og helt uforpliktende.

 

Hos Loans.no kan du sammenligne flere typer lån:

 

 

Eksempel: Nominell rente 11.39 %, effektiv rente 12.71 %, 150 000 kr, o/5 år, kostnad 49 237. Totalt 199 237

 

Slik gjør du når du henter inn tilbud på ulike lån fra flere aktører på Loans.no:

 

1. Velg ønsket låntype

2. Oppgi nødvendig informasjon

3. Loans.no sammenligner våre samarbeidspartnere som tilbyr lån basert på dine ønsker

4. Til slutt bestemmer du selv hvilket lån du ønsker å akseptere av tilbudene du har fått

 

For å gjøre din økonomiske hverdag enklere kan du også bruke andre tjenester fra oss.

 

Forbrukslånkalkulator

 

Ved å benytte en forbrukslånkalkulator, kan du se og beregne kostnadene på lånet ditt. Da vil du få en bedre oversikt og forutsetninger for å velge det lånet som passer deg og din økonomi best. Du får renter basert på betalingsevnen din, som også kan beregnes med tall fra skattelister.

 

Om oss

 

Loans.no er en kommersiell satsning fra Banqr AS.

 

Vi sammenligner kun banker som er lisensierte finans- og kredittselskaper regulert av Finanstilsynet.