↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

+4915770231355

Postadresse

Box 1008
74527
  1. Beskrivelse

Låne penger med sikkerhet i bolig

 

Det er mange fordeler knyttet til det å eie egen bolig. For det første har man forutsigbarhet i forhold til det å ha et sted å bo. For det andre har prisstigningen på boliger siste årene, særlig i de større byene og på de mest populære stedene, ført til at mange har fått en god verdiøkning. Mange har også tjent gode penger på kjøp og salg av bolig. Dessuten er private boliger gunstig beskattet.

Gode lånebetingelser

En annen fordel er at man kan oppnå gode lånebetingelser om man trenger å låne penger, dersom man har mulighet til å stille bolig eller annen eiendom som sikkerhet. Det er fordi banker og andre långivere anser risikoen forbundet med slike lån som lavere sammenlignet med andre typer lån.

Ikke lån penger før du har lest dette

Selv om du kan få gunstige lån med sikkerhet i bolig, må du alltid sette deg inn i hvilke konsekvenser et låneopptak vil ha for din fremtidige økonomi. Derfor gir vi deg i denne artikkelen god informasjon om hvilke forutsetninger som må være oppfylt for å få låne penger med sikkerhet i bolig, hva det vil koste deg og hvilke alternativer som finnes.